danskmoebeldesign_header_090111

SOFTLINE - et globalt livsstils koncept som kombinerer design, funktionalitet og kvalitet, som tillader dig at bo med møbler du troede, du kun kunne drømme om.

SOFTLINE er en privatejet virksomhed grundlagt i Danmark i 1979.

I dag designer, udvikler, sælger og markedsfører SOFTLINE et livsstilskoncept af møbler og tilbehør, som er målrettet moderne kvinder og mænd, børn og teenagere på det globale marked.

SOFTLINE produkterne sælges i gennem nøglekunder, kæder og partnere world wide.

SOFTLINE har 40 medarbejdere i Danmark, hvor aktiviteterne er design, udvikling, montering, kvalitetskontrol, logistik, salg og markedsføring.

SOFTLINE's indkøbere samarbejder i dag med et net af loyale leverandører hovedsageligt i Europa og Asien.

Det hele startede med udvikling af fuldskumsmøbler koncentreret om moderne funktionelle sovesofaer. Sovesofaerne er fortsat kerneproduktet i SOFTLINE konceptet, men i takt med udviklingen er der gennem årene introduceret nye materialer og konstruktioner, ligesom andre møbler som stole, sækkestole, borde, fodskamler og børnemøbler nu også er en del af konceptet.

I 1979 var det karakteristisk for alle produkter, at det var moderne møbler, med design, funktion og kvalitet, til konkurrencedygtige priser "value for money". Denne karakteristik gælder fortsat den dag i dag.

Vores stærke sider er bl.a.:

Design:   De seneste, globale trends i et elegant design og i smukke farver
Kvalitet:   God sidde-/sovekomfort til hverdagsbrug
Funktion:   Integreret form og fleksibilitet
Pris:   Alt dette til en pris, hvor drømmen går i opfyldelse - Value for money

www.softline.dk