danskmoebeldesign_header_090111

PP Møbler er et mindre møbelsnedkeri med tradition for at skabe designmøbler af høj håndværksmæssig kvalitet. Denne tradition har vi holdt i hævd siden værkstedet blev grundlagt i 1953. 'Vi er i dag det værksted, der producerer det største antal forskellige modeller af Hans J. Wegner. Men vi fremstiller også møbler af andre designere. Vores glæde ved at arbejde med træ og vores respekt for dette materiale betyder, at miljøhensynet er en naturlig del af PP Møblers værdigrundlag.

Håndværket træder frem i de møbler, som produceres på PP Møbler. Samtidig tager vores møbler altid udgangspunkt i en designers visioner.

Værkstedet har igennem årene i samarbejde med designere lavet mange forskellige møbler. Typologier, stilarter, former og materialer har aldrig begrænset værkstedets produktion - kun en grundlæggende ide om kvalitet.

Størsteparten af PP Møblers kollektion består af designeren Hans J. Wegners møbler, men andre har også sat deres aftryk. Senest er møbler tegnet af den danske designer, Søren Ulrik Petersen, blevet sat i produktion.

Den verdenskendte danske designer Hans J. Wegner fylder meget hos PP Møbler. Andre har dog også været med til at præge vores produktion. Mange af designerne er væsentlige aktører i den danske og internationale designverden, men vi holder altid et vågent øje med de unge talenter. Forskellene mellem de enkelte designere er påfaldende, men udforskningen af træets muligheder har altid været centralt i deres samarbejde med PP Møbler. 
 
PP Møblers håndværk bygger på udviklingsarbejde, produktion og ikke mindst eksperimenter med træets muligheder. Eksperimenterne udfordrer og inspirerer os og er med til at fremme forståelsen for håndværket.

Vores arbejde med prototyper har altid været præget af faglig stolthed og en vilje og lyst til at udvikle traditionen. Om de kommer i produktion eller ej, har aldrig været afgørende - det har derimod glæden ved at skabe noget, der overskrider eksisterende grænser. Wegner valgte netop at lave modeller til os pga. vores evne og villighed til at udvikle nye og spændende prototyper.

Vi har også arbejdet sammen med internationale navne som Poul Kjærholm, Verner Panton, Nanna Ditzel og Gunnar Aagaard Andersen. De har alle haft glæde af værkstedets entusiasme og har samtidig givet os ny inspiration.

Vi er stolte over, at de møbler, vi producerer, kan opleves i mange sammenhænge. Vores værksted har gennem årene været med til at skabe møbler, der i kraft af kvalitet i både design og håndværk går på tværs af tid, sted og generationer.

Vi har også udført større bestillingsarbejder, som ofte kræver specialfremstillede møbler. Sådanne begivenheder er med til at udfordre værkstedets kunnen, og ansporer os til at fortsætte vores bestræbelser på at skabe håndværk af høj kvalitet.

www.ppmoebler.dk