danskmoebeldesign_header_090111

Hele Actona Companys produkt og pris-setup, distribution samt organisation er sammensat ud fra Act on “A"-tankegangen. Derfor er vi møbelmarkedets mest proaktive partner. Når vi ser nye strømninger og muligheder i eksempelvis materialevalg, produktionsformer, distributionskoncepter og forbrugertendenser, har vi møbelmarkedets korteste reaktionstid. Uanset om det er hele møbelserier eller en simpel telefonforespørgsel.

“Bringing Home Value" fortæller, hvordan vi ønsker at drive virksomhed. Dem vi handler med - køber fra, eller sælger til - skal alle opleve Actona Company som en værdiskabende partner.
I vores verden går vi efter stjernene

Vi vil være én af verdens mest attraktive leverandører af boligindretningsprodukter.
En vision vi ønsker at realisere gennem vore primære værdier: Succes, Trivsel, Aktion og Respekt ...eller STAR-filosofien, som vi kalder den i daglig tale hos Actona Company.

STAR-filosofien er ikke bare et smart koncept opfundet til lejligheden, men det korteste, og mest præcise, udtryk for de værdier, som på 20 år har gjort den lille, lokale virksomhed “Marmorhuset" til en af Skandinaviens største møbelvirksomheder.
 
Derfor skal STAR-filosofien også fortsat vise vejen for virksomhedens vækst. Vore værdier skal danne basis for profitable vækstmuligheder i hele kæden fra leverandør til detailled. STAR skal med andre ord gøre Actona Company til den foretrukne partner for detailhandlere,forbrugere, medarbejdere og underleverandører i tidens møbelunivers.

Summen af vore værdier gør en verden til forskel

STAR står for succes, trivsel, action og respekt, og er udtryk for Actona Companys grundlæggende værdier.
 
Succes
Uanset om du er sælger, indkøber, bogholder, IT- eller lager medarbejder skal du være bevidst om, at den indsats du yder betyder noget for kunden, og resultatet skal være tilfredse kunder. De kommer nemlig igen og igen, og den tilfredshed vil vi gerne være kendte for. Succes for os betyder, at

Vi skaber tilfredse kunder.
Vi har fokus på kvalitetsbevidsthed.
Vi skal blive bedre til det vi er gode til.

Trivsel
Trivsel er altafgørende for at vi kan bidrage til succes, aktion og respekt. Det er utroligt vigtigt for os alle, at vi i hverdagen trives med hinanden og det arbejde, vi laver.
 
Rammerne er skabt med personalegoder i form af personalekantine, tilbud om kropstjek, gratis medlemskab af fitnesscenter mm. Som medarbejdere skal vi være med til at øge trivslen ved at:

Vi skaber en attraktiv arbejdsplads.
Vi er klar til udfordring.

Aktion
Aktion er nøgleordet for vores parathed. Vi har fingeren på tidens puls. Tendenser i mode og materiale, kundernes input samt forbrugernes reaktioner kanaliseres hurtigt og effektivt ud i produktnyheder til den rigtige pris.
 
Vores parathed gør, at vi tager hånd om en opgave, således at den løses bedst og hurtigst muligt for kunden. Aktion for os betyder, at 

Vi tør, og vi gør det.
Vi skal være forandringsvillig.

Respekt
Behandl andre som du selv vil behandles. Gensidig respekt skal skabe lyst og mod til at gøre sit bedste. Vi er ikke alle ens, men hvis vi respekterer hinandens forskelligheder, gør det os samlet til en stærk enhed.

Vi skal udvise respekt overfor vore kunder, kollegaer, leverandører og Actona.
Vi skal være åbne og ærlige.

Vi vil være referencepunktet i møbelverdenen

Vi vil være én af Skandinaviens største møbelvirksomheder og branchens referencepunkt i segmentet for kvalitetsmøbler med attraktive priser og bred forbrugerappel.

Ambitioner i dette niveau kræver selvsagt engagement, kommitment og ansvarlighed. Men vi er parat til at møde udfordringerne. Vi søger konstant nye muligheder og features til at øge produkternes værdi på salgssiden og trimme omkostningerne på produktions- og distributionssiden.
Gennem stordriftsfordele kan vi tilbyde en bred palette af fremtidssikrede løsninger i hele værdikæden fra varesortiment over logistikløsninger til pris/kvalitetsniveauer og services.
 
Organisatorisk udvider og tilpasser vi konstant vore kompetencer. Actona Company har i dag et team med 140 topmotiverede medarbejdere som har kommittet sig til virksomhedens ambitioner.

www.actonacompany.dk