Den nye møbelserie GUBI II er et nyt koncept inden for filtmøbler, der som ekstra feature har en lyddæmpende effekt. GUBI II er en fortsættelse af GUBI's samarbejde med Komplot designerne Boris Berlin og Poul Christiansen. De designede også den første GUBI Chair i 3-D finer. Oplev møblerne på udstillingen Gubi II Collection i Dansk Design Center.

Udstillingen Gubi II Collection vises i 35 kvm rummet fra den 13. oktober - 9. december og åbner i forbindelse med Kulturnatten den 12. oktober 2007 kl 16.00.

Dansk design: Verner Panton lamper fra firmaet Rifraf36-årige Lisbeth Malene May har taget springet og åbnet en netbutik med salg dansk design; nemlig designerlamper.Bleskift og babygylp! - men også rum til at tænke. Og drømme. For 36-årige Lisbeth Malene May fra Solbjerg ved Århus blev tiden på barsel startskuddet til netbutikken Rifraf, som sælger designerlamper. - Jeg vil ikke være den, der sidder tilbage uden at have afprøvet mine drømme. Jeg vil også turde, siger Lisbeth Malene May. Hun er uddannet pædagog,

Wegners Wingchair er ægte dansk møbeldesign.Stolen, der har fået betegnelsen CH_445 / Wingchair, er en ægte Wegner - og dermed ægte dansk møbeldesign. I lighed med andre af de bedste kreationer, Wegner har frembragt, står og taler denne skulpturelle lænestol for sig selv i vidt forskellige miljøer. I Wegners værk stikker CH_445 op ved sin specielt klare og harmoniske formgivning. Ryglænets og de polstrede armlæns karakteristiske konturer kendetegner dette stykke dansk møbeldesign.

Peter BystedKulturminister Brian Mikkelsen har udpeget direktør Peter Bysted som ny rektor for Danmarks Designskole - og han bliver dermed en del af verdenen omkring dansk møbeldesign. Brian Mikkelsen udtaler: "Det glæder mig, at det er lykkedes at rekruttere en så kompetent og erfaren person som Peter Bysted til stillingen som rektor for Danmarks Designskole." Peter Bysted kommer fra en stilling som direktør i Bysted A/S og chef for den svenske Intellecta koncerns kommunikationsområde,

Inspiration fra tresserne og halvfjerdserne møder moderne design anno 2007 i Raadvads nye bestikserie Noir. Med sikker stil og selvstændighed tager Noir borddækningen til nye højder og giver gastronomiske mesterværker en flot finale ved middagsbordet.