Der er stor interesse for Finn Juhl i Japan og USA, og OneCollection har fået sin hidtil største enkeltordre fra Japan på nyproducerede Finn Juhl møbler.

Trommerne bliver stadig luftet ved særlige anledninger, og det skorter ikke på god lyd hjemme hos Per Weiss. Men arkitektskolen vandt over rockstjernedrømmene, og frem for at spille trommer i bandet Rox, har han de sidste 20 år været designer og Art Director hos Innovation. Den 2. april fylder Per Weiss 50.

Møbeldesigner Ditte Hammerstrøm (f. 1971) bliver den anden person, der modtager Planken Ud Prisen. Det sker ved en festlighed på Kunstindustrimuseet i København torsdag den 28 august 2008 kl. 17.00. Ved samme lejlighed åbner en solo-udstilling af Ditte Hammerstrøms arbejder på museet.

Søren Ulrik PetersenMøbeldesigner Søren Ulrik Petersen - i branchen kendt som SUP - bliver den første modtager af den nye danske møbeldesignpris Planken Ud Prisen. Det sker ved en festlighed på Kunstindustrimuseet i København den 10. januar 2007. Planken Ud Prisen består af et rejselegat på 40.000 kr., der vil blive uddelt hvert år frem til og med 2011. Midlerne stammer fra de auktioner, der hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner er

Shimazaki MakotoProfessor Shimazaki Makoto er en legende. Fra 1958 til 1961 studerede han i Danmark. Han blev undervist af legender som Arne Jacobsen selv, Hans Wegner og mange andre personer, som selv os danskere ikke engang har mødt. Allerede fra hans unge dage, brændte Shimazakis hjerte for dansk design. Årsagen til at dansk designede møbler i dag sælger så godt i Japan, er ganske enkelt professor Shimazakis over 40 års "reklame" for danske møbler og hans utrættelige kærlighed til dansk design.
 
Professor Shimazaki har også selv designet en lang række møbler og ikke mindst bygninger i Japan. Til trods for hans meget høje alder er professor Shimazaki mere aktiv end langt de fleste og i 2005 var han initiativtager til Japan Denmark Design Project (JDDP). Dette projekt har til formål at sætte danske og japanske designere og møbelproducenter samt importøerere og forhandlere sammen, i håb om at skabe nogle helt nye design og muligheder, som både Danmark og Japan kan nyde godt af. Projektet støttes af den japanske regerings handelsorganisation JETRO, og JDDPs danske panel består af personer som Jacob Holm (Fritz Hansen), Erik Holm (forhenværende direktør for Louis Poulsen), Keld Korsager fra Dansk Møbelindustri og mange andre prominente personer indenfor dansk design.

Professor Shimazaki har til trods for sin høje alder, endnu ikke tænkt sig at gå på pension. Tværtimod har han masser af ideer til kommende projekter.