Med Quadrant-reolen fra ABC-reoler er det slut med de kedelige dobbeltsider, som normalt følger med modul-opbyggede reolsystemer

Hidtil har dobbelte skillevægge været tro følgesvende, når kasseopbyggede reolsystemer samles. Men nu har ABC-reoler A/S med hovedsæde i Aulum udviklet et byggesystem, der kan kombineres på kryds og på tværs uden en eneste skillevæg for meget nogen steder.
I modsætning til de færdigt-producerede, kvadratiske kasser, der er kendt fra andre reolsystemer, samles Quadrant-reolens sider om en elegant aluminiumsprofil, der samtidig indgår som en væsentlig del af designet. Funktion og design går således op i en højere enhed og giver mulighed for at udbygge reolen i det uendelige. "Der har gennem årene været gjort mange forsøg på at designe en reol, der både er fleksibel og enkel i sin opbygning, og det er lykkedes for os. Ud over at vi sparer en masse materiale, fordi vi ikke skal producere de mange dobbeltvægge, tilbyder vi en reol, der kan samles, så den fremtræder skræddersyet til den enkelte," fortæller Søren Iversen, direktør og indehaver af ABC-Reoler A/S.

Når Quadrant-reolen står eller hænger færdigtsamlet, ses aluminiumsprofilen i samlingerne. Det giver reolen den elegante finish og lethed, som flere og flere kunder ifølge direktøren efterspørger i dag.
Quadrant reolen fås i tre dybder, og kunden behøver ikke lægge sig fast på kun den ene. De forskellige dybder kan kombineres i en og samme reol, som dermed opnår et spændende og skulpturelt udtryk.
"Vi plejer at sige, at vi sælger funktion, men med Quadranten sælger vi nu også design. Uden at vi på nogen måde går på kompromis med vores nøgleord: oplevelse, overblik og opbevaring," understreger Søren Iversen, og oplyser at det nye samlebeslag allerede er patenteret.

Han håber, at ABC-Reoler A/S har skabt ny klassiker med Quadrant. Ikke som afløser for den velkendte stigereol, der gennem generationer cirkulerer rundt i de danske hjem. Men som et supplement. "Ligesom stigereolen kan Quadrant følge med fra børneværelset, til teenageværelset og videre til studenterboligen og det første hus. Men fordi vi har lagt stor vægt på at understrege en visuel lethed i designet, egner reolen sig i lige så høj grad som et supplement på en bar væg i et supermoderne køkkenalrum eller til opbevaring af cd'erne ved siden af B&O anlægget i stuen," forklarer direktøren.

Quadrant forhandles af bolighuse overalt i landet og fås i standardfarverne knækket hvid, grå og antrasit, samt i finertyperne ahorn og eg.

Nu lancerer den danske møbelproducent Beacon Design en helt ny kollektion af sofa- og spiseborde med plader udført i letvægts-fiberbeton. Bordene er designet af Jesper O.H. Sørensen fra Beacon Design, der har ladet sig inspirere af det rå og uforfinede udtryk og farvespil, som kendes fra naturen på den jyske Vesterhavskyst.

Super chikt, banebrydende og nyskabende er nogle af de ord, der blev brugt, da møbelserien "Regitze" fra A Trend blev vist først gang for landets trendsættere.

Raun Concept Store åbner i nye city nære lokaler på Silkeborgvej 45-47 i Århus og fejrer dette ved at starte årets største udsalg den 5 juli.
 
"Raun har Danmarks stærkeste kollektion designsofaer til dig, der ønsker at indrette dig med noget helt specielt, der er målrettet din livsstil. Vi bygger sofaerne i Danmark på egen fabrik i bedste kvalitet efter stolte håndværkstraditioner og med omtanke for miljøet", siger indehaver Peter Kamstrup.

Poul Cadovius’ unikke reolsystem ROYAL SYSTEM® var på alles læber i 1950erne og 60erne. Nu - i 60 året for systemets tilblivelse - genopliver det unge danske designmøbelfirma dk3 den legendariske møbelklassiker i en ny og tidssvarende udførelse. Tilbage i 1951 tegnede møbeldesigneren Poul Cadovius det væghængte reolsystem ROYAL SYSTEM®, der dengang var banebrydende på grund af sit lette udtryk og de mange individuelle kombinationsmuligheder. Møbelsystemet gik derfor sin sejrsgang både i og uden for Danmark og blev især fremstillet i teak og palisander.