Danske designmøbler sælger godt for øjeblikket og ikke kun i Danmark. Nu vil rige russere have fingre i de populære møbler fra Arne Jacobsens hånd. Hos Fritz Hansen, der producerer Ægget, Svanen og Syveren, har man i flere år mærket en stigende interesse for Arne Jacobsens design både i Danmark men også i resten af verden. Nu kan man også mærke russisk interesse for Arne Jacobsens design.

Torsdag den 10. maj kl. 9.00 åbner Bella Center dørene for Copenhagen International Furniture Fair.
Dermed lyder startskuddet for fire festlige dage med design og møbler i international klasse.
Når Bella Center, den 10.-13. maj, lægger hus til afvikling af Copenhagen International Furniture Fair, sættes der for alvor fokus på internationalt og skandinavisk design, der kalder besiddertrangen frem hos enhver indkøber.
- Møbelmessen er det udstillingsvindue, hvor udstillernes møbler og design kommer helt frem i rampelyset. Det er her, de nye kontakter skabes, og hvor udstillerne får mulighed for at nå et nyt, udenlandsk publikum, forklarer salgs- og marketingdirektør Jesper Åndahl, Bella Center, der har en god fornemmelse i maven før afviklingen af fagmessen.

Den banebrydende møbelarkitekt Finn Juhls hjem bliver en del af Ordrupgaard. Det markerer museet med en udstilling om den verdensberømte arkitekt og hans hus fra 3. april 2008. Den danske arkitekt Finn Juhl (1912 -1989) regnes som en af det 20 århundredes største møbelarkitekter. Han var en banebrydende skikkelse inden for dansk møbeldesign og bevægelsen Danish Modern sammen med blandt andre Hans Wegner, Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Børge Mogensen.

Arkitekterne Preben Fabricius og Jørgen Kastholm tegnede i 1960erne en række møbler, som bliver mere og mere eftertragtede. Det er de unikke og smukke linier, der sammen med udsøgte materialer gør møblerne til fødte klassikere.
Møbelfirmaet bo-ex producerer i dag syv af designerduoens møbelmodeller fra begyndelsen af 1960erne, og alle syv modeller kan fra den 4. april ses samlet i den helt nye designmøbelbutik Nicolaj i Frederikssund.
Scimitar chair
Scimitar Chair er blandt Fabricius og Kastholms mest anerkendte møbler. Stolen er designet i Libanon i 1963 og opkaldt efter en krumsabel.

Dansk møbeldesign i Sex and the City
På møbelvirksomheden
Softline i Maribo glæder man sig i disse dage over den store publikumstilstrømning til filmudgaven af den berømte tv-serie "Sex and the City", der havde premiere forleden. De amerikanske filmfolk har nemlig valgt at bruge dansk møbeldesign fra den danske virksomhed Softline i filmen med de fire, smarte New York veninder og singler. "Filmens store popularitet betyder, at vores danske møbeldesign