Share

Kvalitetsmøbler der tager hensyn til funktionalitet og individualitet
Atom Furniture producerer primært reolsystemer, udført i de bedste kvalitetsmaterialer og fabrikeret efter gammeldags møbeltradition. Reolsystemerne er alle udviklet under hensyntagen til funktioner og individualitet af virksomhedens designere Frimann & Veje.

Atom Furniture producerer deres produkter med speciel omhyggelighed og benytter kun de bedste materialer. Både finér og massiv træ bliver tjekket gennem en sikker indgangskontrol, der sikrer at kun det bedste anvendes til produktion.

Fra producent af trælegetøj til Gazellevirksomhed
Kort efter 2. verdenskrig i 1947 blev virksomheden etableret, hvor produktion var trælegetøj. Svend Ravnsbæk startede Vemb Møbelfabrik i 1960, og fem år senere overtog han Møbelfabrikken Atom.

Firmaet blev hurtigt kendt for den fine kvalitet, og modtog i 1965 et synligt bevis derpå, i form af en guldmedalje ved verdensudstillingen i Paris for et nyudviklet skrivebord i palisander. Virksomheden var blandt de første som producerede fyretræmøbler i Danmark, men som finér-reoler. 

I oktober 2001, blev Møbelfabrikken Atom udnævnt til Gazellevirksomhed i Dagbladet Børsen og Dun & Bradstreet Danmark A/S blandt de 849 virksomheder i Danmark, der opfylder de krav der stilles til moderne og velfunderede virksomheder.

I foråret 2004 moderniseres firmaets logo og navnet ændres til Atom Furniture, som et led i den fremtidige markedsføring, for den gode og tidssvarende kvalitet.

www.atomfurniture.dk