danskmoebeldesign_header_090111

Cane-line A/S er en privatejet dansk virksomhed med hovedsæde i Rynkeby på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og er vokset kraftigt frem til i dag, hvor vi er blandt de førende inden for salg af flettede have- og indendørsmøbler i Europa.

I kraft af vores søsterselskab, Sika-Horsnaes A/S, kan Cane-line trække på mere end 60 års erfaring i fremstillingen af fletmøbler.

Organisation:
Sammen med søsterselskabet har Cane-line et team i Danmark på ca. 40 motiverede medarbejdere. Derudover har vi godt 3.000 personer beskæftiget i vores produktion i Malaysia og Indonesien.

 Verdenskort:
Cane-line har i dag kunder i hele verden - vi leverer således varer til både Europa, USA/Canada, Syd Amerika, Mellemøsten, Afrika, Asien og Australien/New Zealand. Vi opererer på i alt 56 markeder og har en god vækstrate i de fleste lande. 

Produktudvikling:
Cane-line ønsker at være en innovativ virksomhed, som hele tiden er på forkant og produktudviklingsmæssigt ligger helt fremme på verdensplan indenfor vores niche. Dette sikres via eget design og samarbejde med danske designere. Vores løbende produktudvikling sikrer os således mindst 1 nyt produkt om ugen i gennemsnit. Alle vores møbler designes og udvikles fra grunden i Danmark og produceres så i Fjernøsten. I produktudviklingen går komfort & kvalitet frem for alt andet, og efterfølgende håndflettes alle vores produkter i de bedste materialer. 

 Kollektion:
Vi arbejder overordnet med 3 kollektioner:

Cane-line Outdoor:
Vores havemøbel-kollektion er fremstillet af syntetiske Hularo fibre, som er vejrbestandige og vedligeholdelsesfri. Desuden er kvaliteten i top og holdbarheden fantastisk, og Outdoor-serien er både velegnet til de, der gerne vil nyde havelivets glæder uden besværlig vedligeholdese og til det krævende kontraktmarked.

Kollektionen rummer alle former for fletmøbler man kan ønske sig til terrassen og byder bl.a  på et stort udvalg af borde i mange forskellige størrelser og materialeudførsler. En del af kollektionens stole er stabelbare, så evt. opmagasinering om vinteren ikke er så pladskrævende.

Cane-line Indoor:
Indoor-kollektionen er beregnet til boligen og er ligeledes fremstillet i syntetiske fibre. Møblerne ligner traditionelle fletmøbler, men tåler hårdere brug, er lette at rengøre og de hverken knirker eller river i tøjet. Vi har fletmøbler til alle husets rum - fra soveværelset til spisestuen, hvor fletstolene flot kan kombineres med vores egetræsborde.

Denne kollektion er velegnet til både familieliv såvel som kontraktmarkedet, eftersom de rengøringsvenlige møbler kombinerer høj slidstyrke med komfort og design.

Cane-line Living/Rattan:
Møbelkollektion i natur rattan, hvor vi bruger forskellige naturlige materialer til at skabe spændende møbler til boligen. Kollektionen spænder vidt og indeholder et bredt udvalg i sofaer, fletstole, kommoder, sengegavle, så der er både møbler til soveværelset, børneværelset, stuen og spisestuen samt rattangrupper til udestuer og sommerhuse.

Cane-line A/S er en privatejet dansk virksomhed med hovedsæde i Odense.
Virksomheden blev grundlagt i 1986 og er vokset stabilt frem til i dag, hvor vi er blandt de førende inden for salg af rattan- og havemøbler på det skandinaviske marked.

Alle vore møbler designes i Danmark og produceres i Fjernøsten, og vi eksporterer i dag til over 50 lande.

I kraft af vort søsterselskab, Sika-Horsnaes A/S, kan Cane-line i dag trække på mere end 50 års erfaring i fremstillingen af rattanmøbler. Kollektionen spænder fra møbler til soveværelset og spisestuen til sofaer, fletstole og kommoder.

Sammen med søsterselskabet holder Cane-line godt 3.000 personer beskæftiget.

www.cane-line.dk