Share

B8 er Danmarks førende kontormøbelvirksomhed med speciale i totalindretning. Vores kernekompetencer er indretningsrådgivning, produktudvikling og logistik. Vi udvikler, producerer og markedsfører flere kontormøbelserier men tilbyder også skræddersyede løsninger.

Historien
Inden for produktion og salg af kontormøbler hører B8 i dag til blandt de førende i branchen i DK. Virksomheden fremstår som en moderne og dynamisk virksomhed med en samlet omsætning i 2005 på ca. 250 mio. kr. og beskæftiger godt 200 medarbejdere. Med en markedsandel på omkring 20 pct. er B8 den største aktør på markedet for kontormøbler i Danmark.

B8 er en 100% danskejet virksomhed med mere end 60 års erfaring inden for design og produktion af kontormøbler, konference- og kantinemøbler, vente-/hvilemøbler, kontorstole og skærmvægge til private virksomheder og den offentlige sektor - både i Danmark og i udlandet. Det har givet en erfaring og ekspertise, der i dag udmønter sig i virksomhedens spidskompetencer inden for rådgivning, produktion og logistik.

Dette indebærer, at B8 som totalleverandør tilbyder alt fra rådgivning og udvikling af indretningsforslag til den færdige møblering og opsætning af møblerne ude hos kunderne.

I september 2005 fusionerede System B8 Møbler og Duba Møbelindustri.

Vision
B8 vil være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle, der indretter kontorarbejdspladser.

Vi vil være den, som er kendt for at være bedst og dermed bliver foretrukket frem for vore konkurrenter. Med professionelle menes det marked, hvor indretning besluttes gennem strukturerede processer og som regel involverer mange interessenter og ofte også eksterne rådgivere. Kontorarbejdspladser omfatter hele det fysiske miljø omkring mennesker, der udfører administrativt arbejde.


Mission
B8 vil udbyde de mest værdiskabende kontorindretninger.
Værdiskabende relaterer sig til summen af interessenter omfattende de der bruger, servicerer, administrerer og betaler indretningen.
Kvalitet og miljø

B8 sætter kunden i centrum. Vi ønsker til enhver tid at sikre en ensartet høj leverancekvalitet, der lever op til vore kunders forventninger. Dette sikrer vi gennem vores kvalitetsledelsessystem, der er certificeret efter ISO 9001.

Hos B8 lægger vi vægt på at beskytte miljøet gennem valg af råvarer og leverandører over produktion og brug, til bortskaffelse af møblerne.

Vi anvender således kun træ, der kommer fra områder med genplantningsprogrammer. Vi undgår træ fra regnskovene og benytter i stedet løvtræ. Overskydende træ og savsmuld anvendes til opvarmning.

Vi er certificeret efter miljøledelsessystemet ISO 14001.

B8 arbejder konstant på at skabe det bedste arbejdsmiljø og -betingelser for virksomhedens ansatte. For os er forudsætningen for et godt arbejdsmiljø respekt for miljøet.

www.B8.com