danskmoebeldesign_header_090111

Morten Engelbrecht grundlagde Engelbrechts Furniture i 1989.

Engelbrechts har et tæt samarbejde med Erik Magnussen, Jørgen Rasmussen og arkitekt firmaet Vilhelm Lauritzen. Dette samarbejde har resulteret i kontor møbel serien Tablo samt Foyer, der er udviklet specielt til receptioner, kantiner, restauranter etc. Begge serier tegnet af Vilhelm Lauritzen tegnestue. Erik Magnussen har tegnet og udviklet den stabelbare stol Chairik samt Zdown stolen og har derudover i samarbejde med Jørgen Rasmussen tegnet Chairik bordet.

At arbejde med så talentfulde designere har resulteret i en møbel serie, der lever fuldt op til Engelbrechts filosofi, der er at udvikle en ren linie i koncept og design. En kombination af det bedste fra både håndværk og industri, samt at holde fast i kravene til finish og funktion har resulteret i en stor succes for Engelbrecht.

Det er vores overbevisning at vores produkter bliver bedst repræsenteret af eksklusivitet dvs. få men gode forhandlere. Derfor bliver Engelbrechts møbler solgt fra nøje udvalgte forhandlere, som har den samme opfattelse af design og kvalitet som vi.

Designere:
Erik Magnussen
Vilhem Lauritzen AS
Jørgen Rasmussen

www.engelbrechts.com