danskmoebeldesign_header_090111

Farstrup Møbler A/S producerer og markedsfører møbler der indgår
som en naturlig del af moderne rumindretning i såvel private som
offentlige møbleringer. På vores websider vil du finde,

Farstrup Comfort:
Et boligprogram af hvilestole der giver
brugeren optimal siddekomfort.

Farstrup Home Care:
En kollektion af møbler med hjælpefunktioner.

Farstrup Contract:
Et møbelprogram af stole og bordsystemer
med tilhørende hvilemøbler for erhverv, institutioner,
hospitaler og offentlige miljøer.

Farstrup Møbler A/S, grundlagt i 1910 som savværk, har igennem mere end 80 år fremstillet møbler - siden 1960 i et betydeligt industrielt omfang.
Farstrup udvikler, producerer og markedsfører en kollektion af møbler til såvel privat som erhverv. Møblerne er i et enkelt og tidsløst design, med høj brugsværdi. Kendetegnet ved form, funktion, fleksibilitet og med særlige hensyn til ergonomien.
   
  
Produkt - og design filosofi
Farstrups vision er at skabe smukke fremtidsorienterede møbler med høj siddekomfort, der imødekommer en stigende efterspørgelse efter funktionelle og innovative produkter med høj funktionsværdi og i en høj håndværksmæssig kvalitet. Det sker i et tæt samarbejde med møbeldesignere og i dialog med brugerne. Det fortrukne materialevalg er bøgetræ - massivt eller formspændt.
    
Programmet
For at sikre at Farstrup forbliver en professionel samarbejdspartner på siddemøbler, og vor ekspertise kommer vore kunder til gode, er kollektionen opdelt i tre markedssegmenter.

Farstrup Comfort
Den sunde måde at sidde på ®

Et boligprogram af lette elegante hvilestole, udviklet ud fra filosofien om at vi mennesker ikke er ens. Programmet omfatter mange modelvarianter, der alle tilpasses brugerens individuelle ønsker om ergonomisk siddekomfort. Dette produktprogram henvender sig primært til målgruppen 40+. Afsætningen sker igennem konceptsalg under mærket Farstrup Comfort via Shop-in-Shop.
   
  
Farstrup Home Care
Livskvalitet gennem uafhængighed ®
For den, der sidder en stor del af dagen, er det ekstra vigtigt, at stolen fremmer en sund ergonomisk siddestilling. Det centrale i dette program er derfor lette hvilestole med hjælpefunktioner og tilbehør, der gør det let for brugere og hjælpere.

Farstrup Contract
Hvor mennesker mødes ®

En kollektion af lette og funktionelle stolesystemer med tilhørende borde der er udviklet specielt til det professionelle marked, med henblik på indretning af institutioner, plejehjem, hospitaler, restauranter og kursuscentre samt til det private erhvervsliv - alle kendetegnet ved mange brugere. Farstrup Contract løser møbleringsopgaver, i store som små rum - i harmoni med vidt forskellige bygningsrum og virksomhedstyper.

www.farstrup.com