danskmoebeldesign_header_090111

Getama blev grundlagt i 1899 og specialiserede sig dengang i tangmadrasser, deref navnet GEdsted TAng MAdrasfabrik. Foruden madrasser producerer GETAMA nu om dage design møbler og teater- og auditoriestole i høj kvalitet.

Firmaet Getama påbegyndte for mere end 50 år siden samarbejdet med Hans J. Wegner, et samarbejde der har resulteret i mange flotte klassiske møbler, der er kendetegnet ved deres design, kvalitet og holdbarhed, og som i dag er blevet samleobjekter for mange.

Getama arbejder til stadighed på at udvikle sit produktprogram og har gennem flere år samarbejdet med OM Design, Nanna Ditzel og arkitekt Bernt.

Getama har stor erfaring i møbler til den private forbruger samt til kontraktmarkedet i både Danmark og i udlandet. I samarbejde med arkitekt Bernt samt øvrige kendte danske arkitekter udvikler og producerer Getama teater- og auditoriestole, der ofte skræddersyes til den enkelte opgave. Getama's produktprogram kan efter nærmere aftale ses i show-roomet i Skt. Annæ Passage i København samt ved fabrikken i Gedsted.

www.getama.dk