danskmoebeldesign_header_090111

A/S Hammel Møbelfabrik er en produktionsvirksomhed, som siden grundlæggelsen i 1961 ved arbejdsomhed og økonomisk sans har skabt sig en betydelig position blandt de skandinaviske producenter af reolsystemer.

Hammel beskæftiger i dag 170 medarbejdere, og er en moderne og professionel drevet virksomhed med et stærkt produktionsapparat, der har kapacitet til at håndtere 8 produktserier 6 træsorter / overflader.

Hos Hammel tror vi på, at små tanker ikke fører til store resultater. Vi ved, at der skal være store visioner bag de tiltag, der på afgørende vis skal differentiere os fra vore konkurrenter. Vi tror ikke på smarte og lette løsninger - vi ved, at vejen til succes går via hårdt arbejde og sans for detaljerne. Vi sætter mennesket i centrum - både i fremstillingsprocessen, og når vi tænker på slutbrugeren.

Det er det, vi hos Hammel kalder heartmade furniture.

Vores design og produktudvikling tager udgangspunkt i de gode, håndværksmæssige traditioner, hvor der bliver kælet for detaljerne og kvaliteten. Men vi lader ikke traditionerne stå i vejen for nytænkning og produktudvikling. Vi samarbejder løbende med anerkendte møbeldesignere, som har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i tiden.

Vores motto er : "Hvis man skal fælde et træ for at lave et møbel, skal det møbel være mindst lige så godt som træet. Hvorfor skulle man ellers fælde det?"

www.hammel-furniture.dk