danskmoebeldesign_header_090111

Bolero er en ny serie af udendørsmøbler, der fletter stemningen fra tidligere tiders sommer-residenser ind i nye materialer af unik styrke. På trods af robustheden er møblerne præget af en raffineret lethed og elegance, der sammen med det herskabelige design skaber en helt anderledes charme i haven.

Serien består dels af loungestole, fodskammel, stabelstol og sofa, som alle er udformet i rustfrit stål og et særdeles modstandsdygtigt og vedligeholdelsesfrit syntetisk fletmateriale, og dels af fire forskellige bordtyper, et rundt sofabord, et rektangulært bord, et kvadratisk bord og et sidebord, der ligeledes er udformet i rustfrit stål, og som bærer de såkaldte HPL duo top plader, som er bordplader af aldeles nyt og innovativt tilsnit. Disse bordplader deler egenskaber og udseende med skifer, men med langt større holdbarhed og lethed end denne, og er desuden absolut vedligeholdelsesfri.

Duo top pladen består af et laminat af specielt udvalgt papir, som er imprægneret med varmehærdende syntetiske harpikser, og presset under varme og meget højt tryk. Overfladelagene er imprægneret med melamin-baserede, profilerede harpikser, som sikrer stor modstandsdygtighed overfor slitage, stød, temperatursvingninger og misfarvning.

Vanen tro er møbelvirksomheden Kircodan ikke gået på kompromis, når det gælder om at skabe det ypperste. Derfor blev det også designeren Klaus Kummer, der fik til opgave at udvikle Bolero-serien. Hans motto er: "Perfektion er ikke opnået, når intet mere kan tilføjes, men når intet mere kan fjernes".