danskmoebeldesign_header_090111

Red.: Virksomheden er lukket januar 2012.

Hurup Møbler er en familie-ejet virksomhed som har eksisteret siden 1959. Hurup Møbler har altid været med til at tegne den danske møbel-stil og trend.

Hurup MøblerHurup Møbler har produceret sofaer og lænestole i mere end 40 år, og har derigennem fået oparbejdet en håndværksmæssig ekspertise og know how. Din sikkerhed for håndværksmæssigt korrekt fremstillede møbler.
 

Nogle af de vigtigste målsætninger for Hurup Møbler er høj kvalitet, godt design og stor leveringssikkerhed.

Seattle - en sofa fra Hurup MøblerSofaer fra Hurup Møbler er ingen lagervare, først efter at have modtaget en ordre startes produktionen. Det sikrer kunden, at denne får et personligt møbel og ikke et møbel som står alle steder.

Alle sofaer fra Hurup Møbler produceres på egen fabrik i Danmark, der er underlagt en avanceret kvalitetskontrol. Alt fra indkøb over produktion til salg og distribution kontrolleres.

Hurup Møbler køber kun gode og miljørigtige råvarer, f.eks. er alle vore stoffer testet for slidstyrke og lysægtehed.

Hurup Møbler tilbyder et bredt og varieret udvalg af sofaer og lænestole, lige fra arkitekttegnede og moderne til romantisk designede sofaer, drejestole og modulsofaer i både stof og læder.

Hurup Møbler leverer alle sofamodeller i over 600 forskellige møbelstoffer og over 60 forskellige læderfarver/kvaliteter. Hurup Møbler tilbyder desuden at polstre med specielle kundestoffer.

Hurup Møbler vil skabe sammenhæng i boligen og tilbyder derfor også at kan levere alle møbler i alle træfarver i kollektionen.

Hurup Møbler sofaer kan kombineres på mere end 1.000.000 forskellige måder !!

HVORFOR ?
Hurup Møbler tror ikke på, at den danske forbruger er holdt op med at tænke i kvalitet. Desværre er priserne for kvalitetsprodukter i dag så høje pga. de mange mellemled, at billige udenlandske produkter vinder indtog på det markedet - på bekostning af kvaliteten.

Den udvikling stoppes med Hurup Fabriksudsalg.
Hurup Møbler har fjernet alle mellemled incl. møbelforretningen og dens fortjeneste.
Hurup Fabriksudsalg er møbler direkte fra egen fabrik her i Danmark til kunderne.
Ingen mellemled, men gode priser og høj kvalitet. 

Besøg Hurup Møbler - klik her