danskmoebeldesign_header_090111

Designmøbler
Alle vores møbler er designet af kendte danske og udenlandske møbelarkitekter som tør tænke utraditionelt og kreativt. Vi prioriterer i et tæt samarbejde med møbelarkitekter vedvarende at sætte højere mål.

Kundetilpassede løsninger
Med funktionalitet og æstetik som udgangspunkt tilbyder vi designmøbler som fuldender møbleringen.

Vores program forener form og funktion og vores projektkompetence sikrer absolut kundetilpassede løsninger. Vi garanterer en kompetent rådgivning og service ved enhver møbleringsopgave.

Historie
EH Møbler blev grundlagt i 1979 under navnet "EH Totalindretning".Der blev fra starten lagt vægt på selv at produktudvikle, producere og markedsføre kvalitets-møbler til kontraktmarkedet.

Målet var at etablere sig som en kendt leverandør af møbler på et højt kvalitativt, designmæssigt, æstetisk og funktionelt niveau, som dokumenteret kunne tilfredsstille de strengeste krav til kontraktmarkedet. Et mål, der er lykkes og har skabt den markedsposition, som EH Møbler har opnået.

Milepæle
1979: Virksomheden etableres. I de næste 10 år skabtes i samarbejde med arkitekt MAA MDD Ole Hervit en lang række møbelserier i træ, som den dag i dag er en væsentlig del af forretningsgrundlaget.

1989-90: Kantine- og konferrenceserien TIMES blev til i samarbejde med arkitekt MAA MDD Tom Stepp.

1998: EH Møbler lancerede i samarbejde med arkitekt MAA MDD Troels Grum-Schwensen den unikke stoleserie "Genoa" fremstillet med sæde og ryg i fleksibel PUR. Året efter kom den passende bordserie "Ocean" ligeledes tegnet af arkitekt MAA MDD Troels Grum- Schwensen.

1999: EH udvider produktporteføljen ved at blive skandinavisk enedistributør af Comforto Haworth , der er en af verdens største producenter af kontorstole. Comfortos nyeste stole serie X-99 hædres på Orgatec 2000 med messens innovationspris.

2001: Indledes samarbejde med en af Danmarks dygtigste møbeldesignere Hans Sandgren Jakobsen. På Scandinavian Furniture Fair 2002 præsenteredes konferenceserien SENSA, tegnet af designer MDD Hans Sandgren Jakobsen. SENSA har været en stor teknisk udfording, idet sæde og ryg er formspændt 3-dimensionelt. På SFF´02 lanceredes desuden et nyt eksklusivt konferencebordprogram tegnet af arkitekt MAA MMD Ole Hervit.

2002: Kontormøbelserien New Office by EH lanceres. New Office by EH er en komplet møbelserie for dem, der ønsker at gøre noget ekstraordinært ud af kontormiljøet.

2005: Strategisk samarbejde med Martela A/S.
 

Mission
Med funktionalitet og æstetik som udgangspunkt, tilbyder vi designmøbler af høj kvalitet til virksomheder og organisationer, der værdisætter smagfuld indretning som fuldender møbleringen.
 
EH tilfører markedet værdi ved at være på forkant med vore kunders behov for æstetik, kvalitet og en synlig profil, baseret på den individuelle dialog og forståelse.
 
Profil
Under mottoet "Design for Seating, Meeting and Working" - markedsfører vi et omfattende program af kursus-, konference-, og kantinemøbler samt ergonomiske kontorarbejdspladser til kontraktmarkedet.

www.eh-moebler.dk