danskmoebeldesign_header_090111

Siden starten, har INGABO produceret møbler i massivt træ.
Det massive træ har altid haft en særlig plads hos vore designere, medarbejdere og underleverandører, og det er det vi bygger vores forretningsmæssige grundlag på.

Vi koncentrerer os om at designe, udvikle, markedsføre og sælge møbler i massivt træ.

Vores tidløse design er tilpasset den internationale stil, hvilket er en af årsagerne til, at vores eksport udgør mere end 95 % af omsætningen og går til mere end 10 europæiske lande.

Vi ser det som vores fornemste opgave, at have et positivt og tæt samarbejde med vore kunder, - og vi gør meget ud af at leve op til de ønsker, krav og behov kunderne stiller. Vi har eksterne salgsmedarbejdere og servicemedarbejdere på alle hovedmarkeder, så vi derved kan følge samarbejdet, også efter at produkterne er leveret. Vi sætter blandt andet en stor ære i krav til engagement, innovation og kvalitet i alle aspekter af vores arbejde. Vi stiller ikke kun høje krav til os selv og de materialer vi anvender, men også til vore leverandører.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, de leverer til os.
Den holdning giver tilfredse kunder og er med til at sikre optimale salgsresultater for vores kunder - og os selv. Endvidere har vi valgt at give vore kunder mulighed for at vælge produkter ud fra en bred programvifte, hvor vi blandt andet fokuserer på

- Design og fleksibilitet 
- Pris og kvalitet på råvarer 
- Leveringstid 
- Service

Med andre ord, vi leverer fra det billige til det dyreste segment.
Vi lader beslutningen være op til kunden.

www.ingabo.dk