danskmoebeldesign_header_090111

Internationalt Hårdttræ A/S har hverdagen siden 1974 handlet om hårdttræ, bogstavelig talt. Vi lagerfører mere end 50 forskellige træsorter og er specialister i emner og kantskåret hårdttræ til gulvbelægning, møbler, bygningsinventar og skibsbygning. Vi betjener træforbrugende industrier fordelt over hele verden samt træimportører i Europa. Vi er for eksempel storleverandør til den kvalitetsbevidste gulvindustri verden over.

Vores brede kundeflade betyder at vi kan aftage en meget stor del af produktionen fra savværkerne. Det har sikret os mange års tæt kontakt til udvalgte kvalitetsleverandører, og giver os markante konkurrencefordele. Eksempelvis i form af et bredt lagersortiment i høj, ensartet kvalitet til konkurrencedygtige priser. Fordele, som hver dag kommer vore kunder til gode.

Vi har kontor og lager i Hovedgård, centralt placeret midt i Danmark. Her lagerfører vi 8-10.000 m3 træ - eller nok til at fylde 300 lastbiler med træ. Sammen med det løbende indkøb af træ overalt i verden, kan vi derfor sikre dig en hurtig og fleksibel dag-til-dag levering med egne lastbiler. Det er vigtigt når et akut behov pludselig opstår.

Miljøpolitik og bæredygtighed står højt på dagsordenen i Internationalt Hårdttræ A/S. Arbejdet for at bevare skovene og træerne til de kommende generationer er en naturlig del af vores aktiviteter.

Vi anerkender certificeringsorganisationer som FSC og PEFC's arbejde med at sikre bæredygtig skovdrift overalt i verden. Vi støtter certificeringer, der følger træet hele vejen gennem produktions- og leverandørkæden. Og vil samtidig gøre vores for at opnå et højt og seriøst informationsniveau. Så udbredelsen og kendskabet til bæredygtigt træ når hele vejen ud til forbrugerne. 
    
Vi efterlever selvfølgelig den gældende lovgivning i træets oprindelsesland. Derudover følger vi nøje de løbende miljøvurderinger af skovsituationen i oprindelseslandene og vil aktivt arbejde for fremmelsen af træ fra bæredygtig skovdrift. Blandt andet ved et tæt samarbejde om miljøpolitik med vore leverandører.

Som en del af tt Timber Group lever Internationalt Hårdttræ A/S selvfølgelig også op til koncernens fælles miljøpolitik.

www.int-hardwood.dk