danskmoebeldesign_header_090111

Jansens Møbelsnedkeri har, siden Poul Jansen i 1988 overtog et lille snedkeri med 4 ansatte, udviklet sig til en moderne møbelfabrik med 42 ansatte. I 1997 flyttede Jansens fra det oprindelige snedkerværksted til andre og større lokaler, hvilket forøgede produktionskapaciteten og muliggjorde et bedre produktionsflow gennem virksomheden.

Der beskæftiges maskinsnedkere såvel som ufaglærte, som i stor udstrækning er lokal arbejdskraft, hvilket sammen med virksomhedens udvikling gjorde, at Jansens Møbelsnedkeri blev kåret til årets erhvervsvirksomhed i Broby Kommune i 1998.

Jansens møbelsnedkeri er en alsidig møbelproducent  der leverer KD møbler, pakket og klar til distribution. Vi har egen limtræsproduktion, og  producerer udelukkende i fyrretræ leveret fra specielt udvalgte savværker i Midtsverige og Finland for at sikre ensartethed og optimal kvalitet af råvaren.

Vores maskinpark spænder fra store maskingader og CNC-overfræsere, helt ned til små enkelte produktionsmaskiner. Dette gør os i stand til at lave produktioner af høj kvalitet i stort kvantum.

Produktionen er i den senere tid blevet, og bliver fortsat, moderniseret til papirløs produktion, der sikrer et bedre flow, samt en bedre lagerstyring og et højere kvalitetsniveau.

www.jansens.dk