danskmoebeldesign_header_090111

Jesper Holm er fra København, født 1966.

Uddannelse:
1991 Designer fra Danmarks Designskole.

Designbaggrund:
Jesper Holm of Copenhagen blev grundlagt i 1992 af møbeldesigner Jesper Holm, som selv designer alle produkter.

Jesper HolmDesignet tilstræber at fuldende funktionen med en enkel og logisk form.
Forening af designer og producent muliggør mere nyskabende og mindre kommercielle produkter.
Møblerne fremstilles af Danmarks bedste underleverandører. Herefter bearbejdes og kvalitetskontrolleres de manuelt hos Jesper Holm i København.
Alle møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges hovedsagligt linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.

Den moderne Jesper Holm of Copenhagen møbelkollektion er håndlavet, tidløs og funktionel.
Design med personlighed - for nu og for altid.

Drømmen er ved at gå i opfyldelse…

Møbeldesigner Jesper Holm besluttede for 13 år siden at slå design erhvervet sammen med møbel producent erhvervet. Han startede sin egen virksomhed hvor han designer og producerer design møbler.

"på denne måde har jeg mulighed for selv at bestemme hvilke designs der skal produceres. Jeg har mulighed for at vælge mindre kommercielle produkter der har et større design og kvalitets indhold."

"Hele processen styrer jeg med hård hånd og kan derved sikre, at mine designs forbliver i handlen, indtil de slår igennem hos forbrugerne. Dette tager typisk 4-5 år"

"Vores kunder er folk der ser med deres egne øjne og tør tro på deres egen smag. Det er folk der er fremsynede og tør tro på at der findes andet og bedre "Arne, Børge og Wegner""

"Mit firma giver et solid overskud og vokser, det er jeg meget tilfreds med, eftersom mange andre i branchen bruger "Arla metoder" og alligevel har underskud"

Jesper Holms drøm har hele tiden været at kunne lave design møbler i højeste kvalitet. Denne drøm er ved at gå i opfyldelse. I forbindelse med Copenhagen Furniture Fair sender Jesper Holm 3 nye møbler på gaden i en hidtil uset luksuriøs kombination af materialer og forarbejdning"

http://www.jesper-holm.dk/

Zig ZagHovedværker:
Zig Zag hylde
Book Box
Q-rack CD-reol