danskmoebeldesign_header_090111

Johs. Kristoffersen er en familievirksomhed grundlagt i 1945, som har produceret stilmøbler gennem årtier. Møbelhåndværket har således kendetegnet os gennem 2 generationer og virksomheden drives i dag af  Ole Kristoffersen.

I 1971 flyttede virksomheden til større og moderne faciliteter for at kunne følge med udviklingen og efterspørgslen på varer. Maskinparken udvides løbende - og der er nok at lave. Gennem årene har vi uddannet en række dygtige møbelsnedkere. Det afspejler sig i kvaliteten og finishen på de færdige produkter.
 
Konstant fokus på kvalitet er nøgleord hos alle medarbejdere. God orden og service ved alle leverancer - og - kun de bedste varer til alle kunder - leveret til tiden. Vore produktionsmetoder er moderne, og vi tager i vidt muligt omfang hensyn til miljøet.  F.eks. bruger vi økologiske olier til vore overfladebehandlinger.
 
 Produkterne er arkitekttegnede, og er gennemførte i de mindste detaljer. Vi har en række standardprodukter, som kan ses på produktsiderne.  MEN vi er også fleksible, og kan mod pristillæg tilpasse enkelte møbler til specielle behov.

www.okristof.dk