danskmoebeldesign_header_090111

Jydsk Møbelværk A/S har igennem mere end 50 år produceret dansk møbeldesign
Jydsk Møbelværk A/S er en dansk familieejet polstermøbelfabrik.
 Jydsk Møbelværk blev i 1952 etableret af H. Hjortbech Svendsen og drives i dag af næste generation. Jydsk Møbelværk A/S har igennem mere end 50 år produceret dansk møbeldesign i form af polstermøbler efter de bedste danske møbeldesigntraditioner, hvor specielt den håndværksmæssige ekspertise, samt visionen om at skabe den optimale komfort i vore møbler er håndhævet.

Jydsk Møbelværk A/S er i dag en moderne virksomhed som på baggrund af sin ekspertise og erfaring er i stand til at afsætte sine produkter over hele verden. Ordreproducerende virksomhed, som fremstiller hvert enkelt møbel ud fra de normer og specifikationer vore kunder måtte have, og kun på den måde kan den størst mulige individualisme tilsikres.

Jydsk Møbelværk tilbyder at montere møblerne med specielt kundestof.

Jydsk Møbelværk A/S har i efteråret 2004 åbnet sine egne show rooms, foreløbige i Hjørring, Aalborg, Horsens, Kolding og Åbenrå, hvor hele kollektionen af polstermøbler samt drejestole er udstillet.

Jydsk Møbelværk A/S byder alle velkommen til at besøge vore show room hvor faguddannet personale står klar til at rådgive omkring de ønsker og behov vore kunder måtte have.

Historien:
Jydsk Møbelværk har sine rødder i Brønderslev, hvor møblerne bliver produceret på Værkstedsvej. Men firmaet har gennem de senere år vokset sig stor til nu at have ni showrum fordelt over hele Jylland. Men det er kun starten, for målet er at blive landsdækkende.
Jydsk Møbelværk går i princippet ud på tre ting. Først og fremmest producerer virksomheden selv sine møbler. Man springer dermed mellemledet, altså møbelforretningen, over.

Jydsk Møbelværk kan tilbyde individuelle løsninger. Folk har forskellige krav og behov til eksempelvis en sofa, for højde og drøjde er forskellig. Firmaet laver en sofa efter de mål og specifikationer, kunden har.

Møblerne er dansk produceret, og Jydsk Møbelfabrik har et princip om, når kunden skal kunne forlade forretningen i vestbyen - og alle de andre butikker - med en følelse af, at man har fået faglig besked og en venlig og korrekt betjening. I Frederikshavn ledes butikken af Ib Ibsen, som også står i spidsen for Jydsk Møbelværk i Hjørring, hvor omsætningen det seneste år er fordoblet. Brødrene Svendsen holder fast i kun at lave det, de er bedst til, og det er sofaer, hvilestole, drejestole. Altså gode produkter, hvor man kan sætte sit eget præg.

Klik her for at besøg Jydsk Møbelværk A/S' hjemmeside.