danskmoebeldesign_header_090111

Det er sjovt at indrette børneværelser. Her er frit valg mellem klare og muntre farver. Med Life Time's kvalitetsprodukter er der også garanti for sikre materialer og solid konstruktion, som både børn og forældre kan have glæde af i mange år. Derfor er Life Time det helt rigtige valg - og en fremtidssikret investering.

Håndværksmæssig kvalitet fra M. Schack Engel A/S, Danmark
Alle Life Time produkter er af højeste håndværksmæssig udførelse fra M. Schack Engel A/S møbelfabrik i Danmark. Her har man i over 25 år fremstillet senge og møbler til soveværelset, som opfylder de strengeste kvalitetskrav. Og det med en præcision, der er helt i top.

Holdbart fyrretræ fra kontrolleret skovbrug
For Schack Engel er det en selvfølge, at vi kun arbejder med holdbare materialer. Møblerne skal jo holde gennem hele barndommen og længere endnu. Alle Life Time produkter fremstilles derfor af solidt fyrretræ fra kontrolleret skovbrug. Træets overflade er behandlet med miljøvenlige lakker og bejdser på vandbasis.

Sikkerheden i første række
Sengene med de høje sider, den glatte finish og yderst stabile konstruktion giver den mest sikre soveplads til dit barn. Alle Life Time senge opfylder den strenge europæisk norm EN 747. Desuden ydes der 5 års garanti på alle Life Time sengenes konstruktion. Derfor er Life Time både et sikkert og rigtigt valg.

www.lifetime.dk