Gammelstrup Møbelfabrik ApS er en veldrevet møbelfabrik, der producerer sengebunde, lameller til sengebunde og løse lameller efter ordrer. Hos Gammelstrup Møbelfabrik vil vi gerne være kendt for vore kvalitetsprodukter samt vor service overfor kunderne.

Gangsø Møbler A/S blev grundlagt som Gangsted Møbelfabrik i 1960, men skiftede senere navn til Gangsø Møbler. Fra at starte under beskedne forhold råder Gangsø Møbler i dag over et produktionsareal på i alt 21.500 m2 fordelt på 2 lokationer. Gangsø Møbler har specialiseret sig i produktion af borde i melamin, finér og massivt træ - eller en kombination af disse.

Getama blev grundlagt i 1899 og specialiserede sig dengang i tangmadrasser, deref navnet GEdsted TAng MAdrasfabrik. Foruden madrasser producerer GETAMA nu om dage design møbler og teater- og auditoriestole i høj kvalitet.

Firmaet Getama påbegyndte for mere end 50 år siden samarbejdet med Hans J. Wegner, et samarbejde der har resulteret i mange flotte klassiske møbler, der er kendetegnet ved deres design, kvalitet og holdbarhed, og som i dag er blevet samleobjekter for mange.

Getama arbejder til stadighed på at udvikle sit produktprogram og har gennem flere år samarbejdet med OM Design, Nanna Ditzel og arkitekt Bernt.

Getama har stor erfaring i møbler til den private forbruger samt til kontraktmarkedet i både Danmark og i udlandet. I samarbejde med arkitekt Bernt samt øvrige kendte danske arkitekter udvikler og producerer Getama teater- og auditoriestole, der ofte skræddersyes til den enkelte opgave. Getama's produktprogram kan efter nærmere aftale ses i show-roomet i Skt. Annæ Passage i København samt ved fabrikken i Gedsted.

www.getama.dk

Geisler A/S blev grundlagt i 1987 af Bo Geisler ud fra en filosofi om at skabe eksklusive kvalitetsbordplader i laminat til en forbrugervenlig pris.

Kvalitet behøver ikke koste ekstra!

Hos Geisler A/S har man altid fokuseret på, at bordpladerne skal følge tidens trends og som følge heraf blev de hurtigt en efterspurgt vare, og sortimentet indenfor laminater har siden vokset sig både bredt og dybt. Der blev også eksperimenteret med andre bordpladetyper, bl.a. Terrazzo.

I dag er Geisler A/S én af de førende producenter af laminater og terrazzo og er ligeledes med i front når det gælder bordplader i granit, rustfrit stål og massivt træ. Desuden tilbyder Geisler A/S i dag et bredt sortiment af vaske til køkken og bad i forskellige materialer og fra forskellige producenter.

Alle Geislers bordplader bliver fremstillet efter individuelle mål og ønsker, og både materialer og efterbehandling er af højeste kvalitet, idet det gode håndværk hér stadig er en del af hverdagen.

Det har gjort Geislers produkter til en efterspurgt vare over hele Skandinavien, for »der findes altid en Geisler løsning« …

www.geisler.dk

Global Stole producerer ergonomiske stole og arbejdsborde til alle slags industrier. Blandt andet specialprodukter til autobranchen, men også til skoler, børnehaver og andre institutioner.

Størstedelen af vores produkter bliver produceret i Danmark, og vi lægger stor vægt på kvalitet og gode materialer.

Vi dækker behovet for ergonomiske og praktiske møbelløsninger til industrien, og 80 % af produktionen går til eksportmarkedet. Især til de nordiske lande, men også til resten af EU, til USA og Schweiz.

Hos os har du mulighed for at sammensætte produkterne efter individuelle behov - alt kan lade sig gøre - bare spørg

http://www.globalstole.dk/