danskmoebeldesign_header_090111

Mission
Midform A/S har i snart 50 år været kendt af danske og udenlandske møbelproducenter som leverandør af kvalitetsformspænd. Virksomheden har frem til maj 2003 fungeret som underleverandør til primært møbelindustrien.
Vores mission er at tilbyde møbelproducenter og beslægtede industrier formspændte komponenter af høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi at kombinere produkterne med vore forskellige services såsom rådgivning ved nye produkter og forespørgsler, lager- og logistikaftaler samt stor fleksibilitet inden for valg af dækfiner.

Vision
I maj 2003 introduceredes Midform A/S' første færdige produkt, stabelstolen "Rasmussen no. 1", som er udviklet af og produceres hos Midform A/S. De næste produkter er allerede på vej.

Vores vision er at kunne tilbyde danske og udenlandske producenter færdigdesignede og salgsklare produkter, som kan indgå i kundens designkoncept og produktprogram. Samtidig ønsker Midform A/S at øge andelen af færdige, komplette produkter til at udgøre op mod halvdelen af omsætningen.

Produktion
Midform A/S' produktionsapparat er opdelt i to afdelinger, Spænderi og Snedkeri, med i alt ca. 25 ansatte.
Spænderiet råder over 46 formpressere til damp og el, samt i alt 350 forme, hvoraf de 150 er Midform A/S' egne. Udover opspænding af krydsfinersemner varetager spænderiet fremstilling af dækfiner i alle tænkelige træsorter, som klippes og limes på stedet.

Snedkeriet anvender såvel kopifræsning som avanceret CNC-fræsning i form af to 3-akset og en 5-akset CNC-fræser. Herudover foretager snedkeriet boring af huller, isætning af bøs, kantbrækning, pudsning og udgangskontrol.

Lakering og bejdsning foregår eksternt hos anerkendt underleverandør.

Miljø
Al produktion hos Midform foregår naturligvis med respekt for miljøet og i henhold til de til enhver tid gældende regler på området.
Der er derudover ingen tvivl om, at slutbrugerne af de færdige møbler bliver mere og mere miljøbevidste og allerede i dag stiller store krav til det produktets miljømæssige kvaliteter. Derfor vælger Midform A/S også sine leverandører med omhu og kan i dag levere komponenter indeholdende såvel FSC- som PEFC-certificeret træ.

www.midform.dk