danskmoebeldesign_header_090111

Med mere end 40 års kontinuerlig produktudvikling har NORDPLAN virkelig integreret design og funktionalitet til at kunne levere ikke blot et arkiveringssystem, men hvad der internationalt hurtigt vil blive det foretrukne arkiveringssystem. 
 
Gennem gedigent design og knivskarp teknologi, leverer NORDPLAN et komplet udbud af multi-funktionelle arkiveringsmuligheder, som med stor succes imødekommer de meget store behov, fra en meget bred kundekreds i såvel den offentlige som i den private sektor over hele verden. 
 
NORDPLAN tilbyder et udvalg af produkter - stationære reoler samt manuelle, mekaniske og elektroniske mobile reoler. Mobile reoler kører på skinner, der er monteret på eller i et eksisterende gulv, på en sådan måde at de ikke er til gene for brugerne. Denne løsning gør det muligt at spare en masse gulvplads, da der kun er brug for 1 åben gang mellem adskillige reoler.

Hele NORDPLAN'S produktsortiment er fremstillet i meget høj kvalitet ved brug af de mest moderne produktionsmetoder, hvilket gør det muligt at anskaffe dette system med en væsentlig ekstra værdi indbygget, i form af de ændringsmuligheder der ligger i systemet.
 
Ændringsmuligheder, der i høj grad skyldes det modulopbyggede design, gør det muligt at skræddersy systemer, samtidig med at man tilbyder en fremtidssikring, da systemerne nemt kan omkonfigureres eller flyttes efter behov.
 
Ændringsmuligheder gennem visuelt design og omgivelsesbestemmende faciliteter såsom elektronisk styring, luftcirkulation, integreret belysning, adgangskontrol og sikkerhed muliggør installation et hvilket som helst sted, selv i hjertet af nutidens moderne kontorer.

www.nordplan.dk