danskmoebeldesign_header_090111

Virksomheden har eksisteret siden 1973 og er beliggende i Aulum i Vestjylland og beskæftiger ca. 50 medarbejdere. For at sikre den fremtidige fleksibilitet og konkurrenceevne bruger virksomheden outsourcing i udstrakt grad.

Engagerede og dygtige medarbejdere, med specialviden indenfor alle former for materialevalg og produktionsmetoder, samarbejder med et stort net af leverandører i ind- og udland, hvilket sikrer stor kapacitet og leveringssikkerhed. Det betyder, at vi er i stand til at løse store såvel som mindre opgaver, både hvad angår projektering, dokumentation, produktion og levering, fra råvaredisponering til det færdige produkt. Vi kan træde ind i processen hvor kunden ønsker det og kan tilbyde en totalkoordinering, der sikrer levering af det ønskede produkt i den rigtige kvalitet til tiden og til den rette pris.

Firmaet er bevidst om anvendelse af miljørigtige produkter og korrekt bortskaffelse af affald.

Vi producerer møbler- og inventar systemer, samt komponenter.

Totalsamarbejde
Vi besidder stor ekspertise og er gerne sparringspartner lige fra den spæde start i udviklingen af et produkt og til leveringen hos kunden. Vi arbejder gerne efter kundens tegninger, men er også i stand til selv at udføre enhver form for dokumentation i form af produktionstegninger, beskrivelser og samleinstruktioner. På en "minifabrik" fremstiller vi prototyper efter kundens ønske og specifikationer. Kunden skal altså kun henvende sig et sted med sin produktforespørgsel.

Logistik
Outsourcing, styring og planlægning er nøgleord i virksomheden. Vi koordinerer det store leverandørnet med specialviden indenfor hvert sit felt. Dette sikrer en effektiv produktion, en ensartet kvalitet og ikke mindst en konkurrencedygtig pris.Med et effektivt fastprisaftalesystem sikrer vi en hurtig tilbudsbehandling til kunden. Via outsourcing af produktionsleddene sikrer vi at vi ikke er begrænset af egen fysisk kapacitet. Dette betyder, at vi på alle niveauer i processen er i stand til at løse de forespørgsler, vore kunder kommer med. 
 
Bearbejdning foregår på moderne, præcise og effektive maskiner.
Produktionsprocesserne omfatter alt fra råtræsbearbejdning til CNC-bearbejdning, formatskæring og pudsning til overfladebehandling i alle typer og farver på topmoderne anlæg. 

www.oj-system.dk