danskmoebeldesign_header_090111

Orebo Træindustri A/S blev grundlagt i 1890 af murermester Johs. Rebien, der havde en forkærlighed for træarbejde og derfor fandt på at lave skafter, når vejret var dårligt. Det viste sig at være en god idé. Lige efter århundredeskiftet blev et savværk og en skaftefabrik etableret. I 1927 overtog sønnen, Christian Rebien, virksomheden, og i 1960 overtog 3. generation, Mogens og Vagn Rebien, ledelsen af Orebo Træindustri A/S.

Virksomheden blev udvidet. Man begyndte selv at bygge maskiner og kom således i besiddelse af et moderne produktionsapparat.

I 1980 overtog 4. generation, Ole Rebien, søn af Vagn Rebien den daglige ledelse af virksomheden.

I 1991 begyndte et nyt kapitel i firmaets historie, idet man opstartede en møbelproduktion.

I dag fremstår Orebo Træindustri A/S som en moderne virksomhed med et tidssvarende, miljøvenligt produktionsanlæg og en stab af gode og velkvalificerede medarbejdere, som til enhver tid vil gøre sit bedste for at leve op til de krav, kunderne måtte stille.
Når vi hos Orebo udvikler og producerer møbler, ligger der mange års erfaring bag. Med mere end 100 år på bagen, har Orebo en årelang tradition for at arbejde med træ.

Udviklingen og designet af vores møbler lever ikke blot op til kundernes høje krav til design og funktionalitet. De er også fremstillet med dyb respekt for naturen. Og med stor hensyntagen til naturens spilleregler.

Vi bruger med andre ord det bedste fra fortiden, til at skabe det bedste for fremtiden.
Udviklingen af et nyt møbel er ofte en lang proces. Men også en spændende proces. Orebo Design Group har gennem årene fremstillet en række spændende og unikke møbler.

Udgangspunktet er ofte en brainstorming, som ender med en masse skitser. Heraf udvælges 2-3 skitser, som bliver omsat til simple modeller af det nye møbel. Når dette er sket, er der sjældent tvivl om, hvilken form det endelige produkt skal have, og en egentlig prototype fremstilles. Herefter præsenteres produktet for et snævert publikum, der giver deres mening til kende og kommer med ændringsforslag. Afslutningsvis fremstilles yderligere 2-3 prototyper, inden det nye møbel er klar til salg.

Møbler for fremtiden. Naturligvis.
Når du køber et Orebo møbel, er du sikret et smukt møbel i mange år. Det er nemlig ikke kun designet, der holder. Møblet er udviklet til mange års brug.

Orebo designer møbler for moderne mennesker med sans for kvalitet. Som sætter pris på smukke og unikke møbler i deres hjem. Det har vi gjort i mange år. Og det vil vi blive ved med.

Velkommen i Orebos naturlige verden.

www.orebo.dk