danskmoebeldesign_header_090111


Det nyetablerede firma Out-sider A/S har specialiseret sig i byrumsinventar via bl.a. dansk møbeldesign og har med den nye kollektion skabt nye, anderledes og lysende møbler til gadelivet.
Ib Mogensen, der er ejer af det nyetablerede firma Out-sider A/S, har formået at udnytte vores altoverskyggende energi-kilde, solen, i sit design, der giver en overraskende oplevelse, der har både designmæssige, funktionsmæssige og økonomiske fordele.

Indbyggede solceller i møblerne fanger sollyset om dagen og spreder om aftenen hygge i de innovative møbler.

Ib Mogensen, der er ejer af det nyetablerede firma Out-sider A/S, har formået at udnytte vores altoverskyggende energi-kilde, solen, i sit design, der giver en overraskende oplevelse, der har både designmæssige, funktionsmæssige og økonomiske fordele. Indbyggede solceller i møblerne fanger sollyset om dagen og spreder om aftenen hygge i de innovative møbler.

Ib Mogensen har indtil videre udvalgt 7 designere og arkitekter, der skal stå bag Out-siders første kollektion.

Kollektionen består blandt andet af:
Platformen - et nyt sidde/loungemøbel til byrummet udarbejdet som en 2 meter lang søjle i beton med forskudte flager og 18 solcelledrevne lysslidser. Søjlens form danner rygstøtte for 3-5 personer, der sidder eller flyder ud på den asymmetrisk monterede blanke glasfiberflade - der har differentierede designede vandafløb

Siddelyspullerten Dot, der er en prik - hvis man ser den højt fra himlen - men fungerer som puf med lysende stjernemønstre om aftenen udarbejdet i et robust og vandalsikret materiale i et rent formsprog.

Et svajende siv - En lav, en høj og et sidde-element i samme design gør serien til et spændende objekt i byrummet. I toppen er placeret solceller og lysenhed, og uden nogen form for kabling opnåes en flot lysende effekt og sikkerhed i aftentimerne - året rundt.

The rock - Den organiske form indbyder til at læne ryggen op af, sidde på eller måske lege på og omkring the rock. En sammensmeltning af en lænestol, et sæde, en stol og et ryglæn produceret i kraftigt kunststof med indstøbt UV-stabilt phosphor der gør, at solen oplader hele fladen om dagen og aflader med en glødende overflade efter mørkets frembrud.

Se mere på www.outsider.dk