Share

Der er produceret møbler hos Rimme's Møbelfabrik i Vestjylland siden 1963.
Vort udgangspunkt for de ting vi laver, er den vestjyske natur med hav, klitter, strand, hede og langt til horisonten. Det er baggrunden for møblernes lette og elegante design.
De vestjyske traditioner er vigtige holdepunkter her på fabrikken. Omhu, respekt for materialerne og den gode kvalitet ligger os i blodet. Vi anvender udelukkende særligt udvalgt træ til vore møbler. En udvælgelse og sortering der starter allerede hos savværket/leverandøren og fortsætter gennem hele produktionen.
Det tager sin tid, men kun på den måde kan vi sikre den størst mulige ensartethed i struktur og farvespil samt den flotte finish, der er kendetegnet for et Rimme møbel.
Vælger du et møbel fra Rimme får du noget af det bedste, som faglig viden og moderne teknik i fællesskab kan frembringe.

Ved møbler fra Rimme er der gjort meget ud af at udvælge og sortere træet, så der opnås et virkeligt pænt helhedsindtryk med så høj ensartethed i farve og struktur, som det nu er muligt med et naturprodukt. Det er nemlig vigtigt når flere moduler sættes sammen, og såfremt man senere ønsker at supplere til et større system.

Denne omhu med råvaren starter allerede hos savværket/ leverandøren, hvor træet til vore møbler udvælges specielt. Opskæring af de massive planker til møbeldele sker hos os på møbelfabrikken, og sorteringsprocessen fortsætter hele vejen gennem produktionen.
Rimme møbler leveres samlet fra fabrikken. Vore møbler produceres med de nyeste og bedste maskiner og er samlet med en meget høj præcision.

På Rimme møbler er ALLE fronter i massivt træ. Det gælder de særlige hjørnelister, alle låger/døre, skuffer samt benunderstel. Korpus og hylder er finerede plader med massive afrundede kanter.

Møblernes design er noget for sig selv. Der er lagt vægt på at skabe enkle og tidløse møbler med et meget let og elegant udtryk efter de bedste danske møbeltraditioner.

Dette designmål er gennemgående i hele Modul-Lux Natur programmet, og når man ser en samlet opstilling er det tydeligt, hvordan designets lethed og elegance spiller flot sammen med den suveræne finish og sansen for detaljerne.

www.rimme.dk