Share

Verdensberømmet dansk design fra firmaet ARCHITECTMADE kan nu atter byde børn på siddekomfort og fri udfoldelse af fantasien.

" Mit mål med stolen var at skabe en kombination af en børnestol og et legemøbel appellerende til børn egen fantasi og deres varierende fysiske og psykologiske behov". Således forklarede den internationalt berømmede designer Kristian Vedel selv baggrunden for den succes, han skabte med sin børnestol fra 1952. Længe før verden satte ord som innovation og multifunktionalitet på dagsorden.

- Barnestolen er essensen af godt dansk design, med dens smukke og spændende former tilsat en i alle detaljer gennemtænkt funktionalitet, siger Morten T. Jensen, direktør for ARCHITECTMADE som netop nu relancerer den berømte barnestol. - Selve ideen om en multifunktionel stol til børn er genial og passer perfekt til børns dagligdag, hvor leg kombineres med læring, og hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsen.

Den multifunktionelle barnestol, der er rent dansk i materiale og håndværk, og således særdeles slidstærk, er formet som en halvcylinder i bøgefinér med udfræsede riller til horisontalt placerede plader, der netop giver utallige muligheder for individuelle kombinationer. Afhængig af pladernes placering skabes eksempelvis den lave eller høje stol, et bord eller vuggen til dukken. Og med to plader står den sikre stol til familiens yngste klar.

Moderne klassiker
Firmaet ARCHITECTMADE, hvis Kristian Vedel-kollektion tæller endnu en verdenssucces som Bird, en serie små karakteristiske træfugle, bygger på ideen om "Intelligent, everyday art, devised and designed by the finest Danish architechts". - Alle vore produkter kan faktisk karakteriseres som "Timeless in expression - relevant in time", fortæller Morten Jensen. - Eller moderne klassikere om man vil.

Kristian Vedels barnestol, der blev præsenteret på The Museum og Modern Art i New York, er om noget en sand moderne klassiker, og forhandles således af førende design- og museumsforretninger verden over, herimellem Design Museum i London. Herhjemme forhandles barnestolen i eksempelvis Illums Bolighus i København, Olgas børnemøbler i Aalborg samt Corfixen på Frederiksberg. Yderligere oplysninger om forhandlere og om ARCHITECMADE´s vision og produkter findes på hjemmesiden: www.architectmade.com

Barnestolen, der er CE-mærket, og dermed opfylder de Europæiske Direktiver for sundheds- og sikkerhedskrav til legetøj, måler 41 centimeter i højden og har en diameter på 45 x 31 centimeter.
Moderne klassiker. Med ARCHITECHTMADE´s relancering af Kristian Vedels berømte barnestol fra 1952 går barnets bevægelser, legen, fantasien og siddekomforten op i en højere enhed.