danskmoebeldesign_header_090111

Verner Pantons Relaxer - et enestående eksempel på enkel og funktionelt dansk møbeldesignFor første gang siden 1974, bliver Verner Pantons relaxer igen produceret i massivt eg. I samarbejde med "The Verner Panton Estate" er produktionen i nyatoh (malaysisk mahogni) nu omlagt til massivt eg, som den oprindelige produktion fra 1974. Et historisk stykke dansk møbeldesign - er hermed i produktion igen. Relaxer gyngestolen fås med en ramme i enten mørk olieret eg eller sort lakeret eg, resultatet er originalt dansk design.

Verner Panton - en af vor tids mest alsidige designere.
Danske Verner Panton (1926 - 1998) var en af vor tids mest alsidige og anderledestænkende designere. Han blev uddannet på arkitektskolen i København og arbejdede for Arne Jacobsen, indtil han i 1955 grundlagde sin egen tegnestue for siden at opnå stor national og international anerkendelse. En følge af hans visionære og udfordrende tankegang var en ofte i øjenfaldende og provokerende anvendelse af farver og design, som opfordrede omverden til at bruge både forstillelse og fantasi. Mest karakteristisk var hans eksperimenter med stærke og dominerende farver, der underbyggede hans vision om, at 'verden ville være lysere uden hvid'.

Verner Panton Relaxer

Panton har de seneste år oplevet en sand renæssance, med alt fra hans fantastiske lamper til hans enestående danske møbeldesign.

Læs mere om Verner Panton her.