danskmoebeldesign_header_090111

Annoncer er velegnede til brandbuilding - til at skabe kendskab til dit firma og dine produkter. Din annonce vil på danskmøbeldesign.dk ramme lige ned i målgruppen 'designelskere' og vises på alle sider og hver gang siderne besøges.

Ud over forsiden vises din annonce under al indhold i de i alt 6 indholdsektioner. Når læseren vælger at bruge søgefunktionen, vises din annonce på alle søgesider. Din annonce bliver på denne måde vist mange gange til hver læser.

Når læseren klikker på din annonce, kommer de direkte ind på dit firmas hjemmeside, eller en bestemt underside på dit site.

Annoncer - størrelse og pris
Du kan købe annonceplads i nedenståede 3 størrrelser.
Lille (160x80 pixels) 399 kr.
Mellem (160x120 pixels) 499 kr.
Stor (160x160 pixels] 599 kr.

Prisen er for visning i 1 kalendermåned.
Priser er ekskl. moms.

Der fremsendes faktura med betalingsfrist på 8 dage ved annonceringens start.

Antal unikke brugere og besøgte sider
Besøgtallet ændrer sig hele tiden. Der er et stigende antal besøgende, men også mindre udsving hen over året. Annoncører er meget velkommne til at kontakte danskmøbeldesign.dk og få de aktuelle tal for, hvor mange gange annoncen vises og antal klik til din hjemmeside.

Kun et begrænset antal annoncer
Der er kun et begrænset antal annoncer på danskmøbeldesign.dk ad gangen, så alle bliver vist hver gang.

Annoncens udformning
Annoncøren leverer færdig annonce, som skal overholde nedenstående retningslinier. Hvis du ikke selv mulighed for at få den produceret, har vi en grafiker tilknyttet danskmøbeldesign.dk der kan producere annoncen.

Format: Annoncen skal være i 'jpg' eller 'gif' format

Annoncens udformning
Det er meget vigtigt, at brugerne er positivt indstillet over for at klikke på din annonce. Vi anbefaler derfor statiske annoncer frem for animerede/blinkende annoncer der kan være til irritation for læseren.

Indhold
Danskmøbeldesign.dk kan afvise annoncer, der reklamerer for indhold, som ikke findes egnet til siden.

Deadlines for indlevering af annoncer
Annoncen afleveres senest tre hverdage før, den skal være aktiv på hjemmesiden.
Annoncen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestilling af bannerannonce
Bestil din annoncering på 30 22 22 02 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.