anders_noergaard_150x150pxAnders Nørgaard tog afgangseksamen fra møbel- og rumlinjen på Arkitektskolen i Århus i 1989. "Jeg bliver inspireret, når jeg får en udfordrende opgave". Jeg synes, det er spændende at lære et nyt materiale at kende", siger Anders Nørgaard. Hans nysgerrighed har ofte ført ham ud i produktionshallerne - der, hvor designerens ideer møder værkførerens virkelighed. En stor del af sin studietid tilbragte Anders Nørgaard på en lille møbelfabrik i Uldum, hvor de gamle snedkere lærte ham alt det, man ikke kan læse sig til på Arkitektskolen.

Andreas Hansen er som møbelsnedker 1957. Afgang fra Kunsthåndværkerskolen 1962 og fra Kunstakademiets Møbelskole 1963. Lærer ved Kunsthåndværkerskolens afdeling for Møbelkunst 1970-72 og ved Kunstakademiets Arkitektskoles institut for visuel kommunikation 1968-87. Egen tegnestue fra 1966.
anders nørgaard

Annette Egholm
Annette Egholm er født i Skive og fik afgang som Industriel designer, tekstil, fra Danmarks Designskole 1997. Stifter i 1998 industrielt væveri med mekaniske væve: Fabric Copenhagen ApS. Fabric Copenhagen væver tekstilerne til produktet SHADE.

Arne Jacobsen er et ikon i dansk møbeldesignSom et lokomotiv banede Arne Jacobsen sig vej gennem det danske design- og arkitekturlandskab i mere end 50 år af forrige århundrede.Arne Jacobsen døde i 1971, og sporene ser vi stadig overalt omkring os over 30 år efter hans død: Fra den arkitektur, vi suser forbi i farten, til de møbler og genstande, vi naturligt bruger og glæder os over i hverdagen. Eller betragter på afstand som genstande med stjernestatus på den internationale designscene. Når Arne Jacobsen ikke arbejdede, så arbejdede han alligevel - blot med noget andet. Afslapning var for Arne Jacobsen et skift til et andet projekt i den kreative sfære. Produktionen af Arne Jacobsen kunne derfor blive så enorm, uden at han af den grund måtte gå på kompromis med kvaliteten.

Efter svendeprøve blev Børge Mogensen uddannet på Kunsthåndværkerskolen og kunstakademiets møbelskole (1936-42). Leder af FDB's møbeltegnestue 1942-50. Børge Mogensen havde egen akitektvirksomhed fra 1950.

Nogle af de kendeste arbejder af Børge Mogensen er Tremmesofaen (1945) for Fritz Hansen A/S, Shakerbordet og -spisestuestolen (1947) for Fredericia Stolefabrik A/S, Den spanske stol (1958), ligeledes for Fredericia Stolefabrik A/S. Modtager af bl.a. Eckersberg Medaillen (1950) og C F Hansens medalje (1972).