danskmoebeldesign_header_090111

Ompolstring af Arne Jacobsen møbler - fx. MyrenOmpolstring af Arne Jacobsen møbler - fx. Liljen/MågenOmpolstring af Arne Jacobsen møbler - fx. SyverstolDanskmøbeldesign.dk tilbyder ompolstring og nypolstring af Arne Jacobsen designermøbler. Altid i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

  • Faglært og kvalificeret arbejdskraft
  • 2 års garanti på alle ompolstringer 
  • Gratis uforpligtende tilbud
  • Afhentning og levering af møbler - efter aftale

Danskmøbeldesign.dk's møbelpolstring udføres af indehaver og laugsmester Anders og vi er specialiseret i ompolstring af et stort udvalg af arkitekttegnede møbelklassikere, især af Arne Jacobsen. Vi har således mange års erfaring som bl.a. underleverandør til Fritz Hansen og efterfølgende mange år som selvstændig. Vi har systue, skumlimrum og selvfølgelig polstringsværksted, hvilket garanterer høj standard og kvalitet i alle faser af opgaven. Alt arbejde er professionelt håndarbejde, der udføres på original vis og naturligvis er tro mod de gamle designeres originale værk.

Som kunde kan du besigtige de mange flotte læderkvaliteter og stoffer, og få kvalificeret rådgivning om den bedste og mest økonomiske måde at forny dine Arne Jacobsen møbler på, så de bevarer deres originale kvalitet og værdi.

Ompolstringer udføres med danskmøbeldesign.dk labelKvalitet som vi skilter med
Alle ompolstringer får et 'label of origin' - et lille stofmærke med danskmøbeldesign.dk logo - som bliver påsyet alle polstrede møbler.

Vi står inde for det vi laver og et møbel isyet label, vil ejeren med fordel kunne fremvise i forbindelse med videresalg, da køberen har garanti for at det er original danskmøbeldesign.dk arbejde, der er udført på møblet. Ejeren af møblet får 24 månders garanti på arbejdet.

Vi bruger navngivne lædere fra bl.a. Sørensen Læder og Camo læder samt stoffer fra Kvadrat.

For bestilling, mere info, uforpligtende tilbud eller konsulentbesøg:
Skriv en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Levering efter nærmere aftale.

Danskmøbeldesign.dk
Haremarksvej 7
8723 Løsning
Ring til os på tlf. 3022 2202
CVR-nr.: 37992704