danskmoebeldesign_header_090111

Henrik Nørgaard ny administrerende direktør for Rais A/S. Efter ni år som administrerende direktør for køkkenfirmaet JKE Design A/S og medlem af koncernledelsen i den svenske køkkenproducent Ballingslöv, der blandt andet ejer brands som Kvik, Multiform og 3BO, starter Henrik Nørgaard den 1. april som ny administrerende direktør for Rais A/S i Frederikshavn.

Henrik Nørgaard - civilingeniør fra Aalborg Universitets virksomhedslinie og HD i organisation - startede karrieren i 1990 som produktivitetskonsulent i Dansk Teknologisk Institut og fortsatte som planlægningschef hos MAN B&W Diesel med ansvar for at effektivisere virksomhedens globale leverancer af skibsmotorer og propelleranlæg.

Derefter fulgte en årrække som logistikchef hos S&W Medico Teknik, hvor Henrik Nørgaard havde ansvar for optimering og effektivisering af lager, indkøb, planlægning og IT, inden han i 1998 blev udnævnt til som divisionsdirektør at udvikle det dengang nystiftede elektronikfirma Troniqa som selvstændig division i den svenske Artema-koncern.

Dermed var vejen banet for den videre karriere. Med afsæt i resultaterne blev Henrik Nørgaard i 2001 hentet til den svenske Ballingslöv koncern som administrerende direktør for JKE Design A/S, der - blandt andet med tæt fokus på corporate branding og udvikling af forhandlernettet - under Henrik Nørgaards ledelse er positioneret som en af landets førende producenter og forhandlere af design-køkkener med 100 medarbejdere, en omsætning på knap 150 millioner kroner og salg gennem 52 frivillige forhandlere og 6 selvejede butikker.