danskmoebeldesign_header_090111

CPH Lifestyle gentager sidste års succes med endnu en luksusevent i Tap1. Skeptikere rystede på hovedet da CPH Lifestyle sidste år åbnede dørene til københavnernes nye luksusevent, mens finanskrisen stadig rasede om ørerne på forbrugerne. Men næsten 12.000 købelystne gæster gjorde alle bekymringer til skamme, og godt 100 udstillere meldte om en forrygende weekend. Der er stadig både plads og råd til luksus, kvalitet og drømme. Nu sker det igen i Tap 1 flottere, større, dyrere
I weekenden 25.-27. februar sker det igen. Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife, der arrangerer CPH Lifestyle 2011, lover endda en weekend der på alle områder vil overgå sidste års event.

Mange af sidste års udstillere er her igen, og flere af dem har fået blod på tanden for at vise endnu flottere, større og dyrere drømme end sidste år. Dertil kommer en række nye udstillere med virkelig spændende produkter, events og arrangementer i weekenden. Vi tør godt love helt exceptionelle oplevelser, som vi drypvis vil løfte sløret for de næste par uger.

Fem førende køkkensnedkerier i fælles front
Helt usædvanligt og unikt er et stort fælles udstillingsområde fra de fem absolut førende producenter af eksklusive håndværkskøkkener. Koch Køkken, Larsen & Schiøtz, Roar Køkkenet, Simonsen & Czechura, Garde Hvalsøe er alle køkkensnedkerier, hvor fællesnævneren er individuelle løsninger, ægte håndværk og finish af den allerhøjeste kvalitet. De fem virksomheder viser deres nyeste kreationer og et godt bud på hvor trenden indenfor køkkenbranchen peger hen. Massive træskuffer, håndpudsede fronter og det allerbedste indenfor hvidevarer og bordplader.

Verdens bedste højttalere
High-Performance Audio, der præsenterer det ypperste inden for highend audio, kommer til CPH Lifestyle med en række spændende og eksklusive produkter fra bl.a. Audio Research, Devialet og ikke mindst Magico, der regnes for en af verdens førende designere af højttalerkonstruktioner. Den meget smukke M5 koster knap en million kroner og er omtalt af flere hifimedier som verdens bedste højttaler. På CPH Lifestyle vil High-Performance Audio vise den lidt mindre, men lige så smukke Q5 der koster en bagatel af en lille halv million for et sæt.

Lancering af Forever Collection fra Klarlund
Klarlund er kendt som den førende forhandler af eksklusive ure og smykker og har to forretninger i København. På CPH Lifestyle præsenteres Klarlunds helt nye kollektion af forlovelses- og vielsesringe. Gæsterne kan opleve et udvalg, der spænder fra de klassiske enkle ringe til de mere ekstravagante med mange ædelsten. Alle ringene er designet af Klarlund og er kendetegnet ved en unik detalje. Inde i hver ring er indgraveret FOREVER og der er indsat en lille diamant. Diamanten symboliserer skønheden, styrken i kærligheden og det uforgængelige.

okseErik Jørgensen er levende dansk møbelhistorie
Historien om Erik Jørgensen Møbelfabrik er beretningen om mere end 55 års dansk møbelkultur. Med en solid forankring i de bedste håndværkstraditioner og et enkelt formsprog har udviklingen hos Erik Jørgensen Møbelfabrik været drevet af en nysgerrig søgen efter nye materialer og arkitektoniske udtryksformer. Kendetegnet har altid været kendte designere og arkitekter lige fra Hans Wegner til tidens store danske navn Louise Campbell. Blandt referencerne er MoMA i New York, Kastrup Lufthavn og Operaen i København.

CPH Lifestyle peger frem og viser vej
Der er et marked for kvalitetsoplevelser. For luksusvarer, for eksklusive nydelser, for unikke serviceydelser. Det er alt det, der vises frem på CPH Lifestyle. En luksusevent, der peger frem og viser vej, understreger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife.

CPH Lifestyle 2011 afholdes 25.-27. februar i Carlsbergs historiske tappehal, Tap1, som er omdannet til en af Danmarks mest spændende event- og udstillingscentre.

www.cphlifestyle.dk