Bænk for toDet skulpturelle og det funktionelle forenet, side om side. Den nyskabende topersoners-bænk var Nanna Ditzel og Fredericia Furnitures første fælles projekt. Nanna Ditzel designede bænken i 1989, og umiddelbart herefter vandt den en japansk designkonkurrence. Den elegante ryg med det oplivende grafiske mønster fremstilles i 1,5 mm aeroplanfiner - et ultratyndt materiale, der er ligeså stærkt, som det er let og fleksibelt.

Idéen med den banebrydende materialeholdning vandt over 472 andre forslag.

Bænken produceres af Fredericia Furniture.
IconEn leg med cirkler og cylindre har givet form til denne moderne og dog tidløse lænestol, som er tegnet i 2002. Det skulpturelle og organiske udtryk er kendetegnende for Nanna Ditzels design. Lænestolens lette og smidige ryg tilpasser sig komfortabelt kroppen, når man sætter sig tilrette. Icon fås med stof- eller læderbetræk, mens stellet er udført i rustfrit stål. Lænestolen kan også leveres med drejesokkel, som har indbygget retursving, der frakobles under brug. Drejesoklen kan leveres i chrom, matchrom eller pulverlakeret.

Til Icon fås sofabordet Mirror (8700) samt en taburet, hvor man også kan vælge mellem ben og drejesokkel.

Stolen produceres af Fredericia Furniture.
MirrorSofabord designet af Nanna Ditzel i 2002. Det store, runde Mirror passer til henholdsvis lænestolen Icon (2650) og stolen Icon Lounge (2649). Den robuste glasplade med svæver elegant over et stel af rustfrit stål. Der kan stå op til fem Icon lænestole omkring det store Mirror-bord.

Stolen produceres af Fredericia Furniture.
Icon LoungeIcon Lounge en ideel og fleksibel løsning til ventearealer. Stolen er en mindre og lettere version af Nanna Ditzels lænestol Icon, som blev introduceret i begyndelsen af 2002. Det skulpturelle og organiske udtryk er kendetegnende for Nanna Ditzels design. Fælles for Icon Lounge og Icon er stolenes lette og smidige ryg, som komfortabelt tilpasser sig kroppen, når man sætter sig tilrette. Icon Lounge fås med stof- eller læderbetræk, mens stellet er udført i rustfrit stål.

Lænestolen kan også leveres med drejesokkel, som har indbygget retursving, der frakobles under brug. Drejesoklen kan leveres i chrom, matchrom eller pulverlakeret.

Til Icon Lounge fås sofabordet Mirror Lounge (8705).

Stolen produceres af Fredericia Furniture.
TobagoTobago-bordene er oprindelig designet til stolen Trinidad fra 1993 - en af Nanna Ditzels største succeser. Bordserien består af runde, halvrunde, kvarte, aflange og kvadratiske elementer, der kan kombineres på et utal af forskellige måder. De unikke bordben understøtter enten en eller to bordplader. Tobago fås også på en høj sokkel, der passer til Trinidad barstolen (3300) eller kan bruges uden stol, f.eks. i ventearealer. Desuden omfatter serien et konferencebord (8120) med god plads til ti personer, hvor de karakteristiske bordender danner en optimal arbejdsplads for mødelederen.

Tobago-serien fremstilles i bøg, birk, ahorn, kirsebær og valnød, mens det karakteristiske stel er i rustfrit stål. 

Bordet produceres af Fredericia Furniture.