BluesEn komfortabel konferencestol, som man gerne sidder længe i. Kombinationen af stål og læder giver Blues et luksuriøst præg uden at gøre den tung, og i designet er der citater fra klassisk funkis, men oversat til et helt moderne formsprog.

Blues leveres med en formspændt skal i lakeret birk, valnød, ahorn eller egetræ. Stolens hynder er aftagelige, og den er forsynet med et drejeligt metalstel i matkrom med returnfunktion. Armlænene er betrukket med læder.
FunkEn moderne stabelstol, som med udgangspunkt i et rent og enkelt design er skabt til at kunne opfylde mange forskellige behov. I stolens mest enkle version, bemærker man, hvordan den rektangulære træskal, der former sædet og ryggen, elegant og naturligt lægger sig over understellets lette stålkonstruktion.

Ud over denne grundmodel leveres stolen i en række versioner: Med polstret sæde, fuldpolstret eller udelukkende i træ i bøg, birk eller valnød. Fås med armlæn. Understel i alulakeret, krom eller matkrom.

Som tilbehør leveres sortlakeret stabelvogn, transportvogn, koblingsbeslag og skrivearm. Glidesko med filt.
Prime TimePrime Time er en hvilestol, som er skabt til at lade sig synke ned i og nyde dagens bedste stunder. Stolen er karakteriseret af et buet sæde og ryg, der støtter kroppen og giver en afslappende komfort. Man kan sidde på mange forskellige måder i stolen, som også er stor nok til at rumme en voksen og et barn samtidig.
Prime Time fås med løse, vendbare hynder og aftageligt betræk. Stolen er fremstillet med en formspændt skal i bøg, birk, valnød og sæbebehandlet egetræ. Leveres som standard med drejeligt understel.

Til stolen kan leveres løse pyntepuder. Desuden indgår i serien en fodskammel, som leveres i samme varianter som stolen og med løs hynde, samt et matchende bord.