danskmoebeldesign_header_090111

Søndag eftermiddag rundede Bella Center af efter fire dage med Copenhagen International Furniture Fair på programmet. 12.606 besøgen-de fik indblik i "Design to live for".  I Danmark anno 2007 stiller forbrugerne individuelle krav til møbeldesignere og -producenter om professionel formgivning, der skal tage højde for både kvalitet, æstetisk ydre og funktion. Godt møbeldesign kan som bekendt ikke defineres objektivt.

Det er præget af en personlig og ofte forudindtaget opfattelse.

På Copenhagen International Furniture Fair, der søndag eftermiddag lukkede efter fire messedage i Bella Center, fik de besøgende i særklasse mulighed for både at se, røre og føle, hvad der rykker på designfronten lige nu.

Den højloftede centerhal var omdannet til skueplads for, hvad designerspirer fra både danske og internationale designskoler i virkeligheden kan præstere. I dagslyset fra ovenlysvinduerne 26 meter oppe stod spændende nytænkning side om side med imponerende internationale input. Det samme gjorde sig gældende i den censurerede Talentzone i bunden af C-hallerne, hvor de traditionelle tankegange blev udfordret med lige dele håndværk og kreativitet.

Lamper, der i deres formgivning nærmest er en fryd for øjet. Et højskab, der skjuler på en vægttræningsmaskine med 30 funktioner. Et skrivebord med indbygget akvarium og hæve-sænke-funktion. Træmøbler, der er forarbejdet, så det er en oplevelse at lade hånden glide let hen over overfladen. Kontorstole med en unik skal af aluminium, der skjuler håndtag og nærmest får smilet frem på læberne.
Copenhagen International Furniture Fair fik vist "Design to live for".

Copenhagen International Furniture Fair 2007 blev besøgt af 12.606, hvoraf 2.355 kom fra udlandet.

Copenhagen International Furniture Fair afholdes igen 15.-18. maj 2008.