Jan PasternakFødt i København.
Afgang som indretningsarkitekt fra Danmarks Designskole 1988.
Selvstændig praktiserende fra 1989.
Medstifter af designgruppen Metropolis i 1990.
Underviser på Danmarks Designskole på Institut for Møbel og Rum.

Autodidakt som designer, vekselerer af uddannelse.

Søren Ulrik PetersenOplæringen som møbelsnedker og uddannelsen på Den Danske Designskole har været afgørende for den flere gange prisvindende designer. Hans virke er således præget af håndværkerens sikre hånd, opmærksomhed på detaljen og viden om konstruktionsprincipperne bag møblet. Samtidig træder uddannelsen som designer i karakter, da man fornemmer et gavmildt overskud i hans formgivning.

Dette overskud peger både på en sikker forankring i den danske designtradition med dens fokus på enkelthed og funktionalitet samt en mere personlig del, der først og fremmest er præget af humor og en vis tilbagelænethed.

Da Thomas Pedersen i 2002 skulle færdiggøre sin afgangsopgave fra Arkitektskolen, fik han et problem: Arkitektskolen i Århus har et særdeles veludstyret træværksted, men ingen faciliteter, hvor man kan arbejde med stål og glasfiber, sådan som Thomas Pedersens projekt krævede.

Verner Panton var en af de mest toneangivende designere i 1960'ernes Europa. Verner Pantons  væsentligste indsats lå indenfor møbler, belysning, og rumdesign. Verner Panton eksperimenterede med nye former og kraftige farver udnyttende de seneste nye materialer og produktionsmetoder. Stål, plastik, og glasfiber var nogle af hans yndlingsmaterialer. Verner Panton er bl.a. kendt for stolen i formstøbt plast "Panton-stolen",