danskmoebeldesign_header_090111

dfi fremstiller bordplader, der skaber og forandrer rum i boligen. dfi blev grundlagt i 1976 og er i dag Skandinaviens førende leverandør af skræddersyede bordplader til køkken, bad og bolig. dfi kvaliteten er baseret på en kombination af avanceret teknologi og engagerede medarbejdere.  Teknologien giver kapaciteten - og de dygtige medarbejdere har kompetencerne.

 

Individuelle rum - til tiden 
Vi har ingen bordplader på lager, for vi producerer hver enkelt plade til individuelle behov. Du kan vælge frit mellem mange muligheder, men du bør vælge med omhu.

At vælge den rigtige bordplade er som at skaffe sig en ny ven. Og med tiden går det med bordpladen, som det går med en ven. Bordpladen bliver en del af hverdagen og en væsentlig del af rummet, som skal imødekomme de individuelle behov på forskellige tidspunkter i døgnet og til forskellige tider i livet. Som en del af rummet er den også samlingspunkt og mødested for livets små og store øjeblikke.

De daglige gøremål stiller krav til funktionalitet, til styrke og slidstærk holdbarhed. Familielivet har behov for atmosfære, smukke omgivelser og helhed i boligens indretning.

Rummet er en helhed under konstant forandring, og bordpladen kan samle den helhed. Det forudsætter, at hver enkelt bordplade er en individuel løsning.

For dfi betyder individuel, at du får en bordplade, som er skræddersyet til dine rum. At du kan vælge en bordplade i massivtræ, stål, beton, terrazzo, laminat, coreline eller kombinationer af materialer. At du inden for hvert enkelt materiale kan vælge farver, mønstre, kanter og tilbehør, som harmonerer med den helhed, du ønsker at skabe.

Her på siderne finder du et udvalg af vores bordplader. Du kan finde inspiration og hente viden, før du vælger, og din forhandler kan rådgive undervejs, men det sidste ord er dit.

En verden af muligheder      
Stilrent stål, varm valnød eller klassisk terrazzo? Der er stil og atmosfære til forskel - og bordpladen kan gøre hele forskellen.

www.dfi-as.dk