danskmoebeldesign_header_090111

Gammelstrup Møbelfabrik ApS er en veldrevet møbelfabrik, der producerer sengebunde, lameller til sengebunde og løse lameller efter ordrer. Hos Gammelstrup Møbelfabrik vil vi gerne være kendt for vore kvalitetsprodukter samt vor service overfor kunderne.

Gammelstrup Møbelfabrik ApS drives fra adressen Industrivej 7 i Brædstrup, der ligger i Midtjylland, hvor vi har moderne produktions- og kontorfaciliteter.

Gammelstrup Møbelfabrik ApS producerer sengebunde efter kundens behov og ønsker. Dvs. at vi udover standardmål og standardudgaver, også producerer specialmål og specialudgaver efter kundens behov og ønsker med bl.a. lamelantal, boringer, pakning, emballering m.m. efter aftale. Kontakt os og forhør nærmere.

Gammelstrup Møbelfabrik ApS har produceret lamelbunde til senge siden 1975 og er en af Danmarks førende producenter af lameller. Vort mangeårige virke, som producent på markedet, gør os til en af de foretrukne underleverandører i Danmark.

Gennem årene har Gammelstrup Møbelfabrik udviklet sit produktprogram så dette følger udviklingen indenfor branchen som i dag udover lamelbunde også består af faste rammebunde, elevationsbunde, elevationssenge, madrasser, meder m.m.

Gammelstrup Møbelfabrik ApS blev stiftet af firmaets ejer Preben Vammen, som i dag stadig står i spidsen for den daglige ledelse af de ca. 25 ansatte.

Vi arbejder målrettet på at rådgive vore kunder, for at sikre at alle behov og ønsker bliver afdækket. Vi ønsker, at have en tæt kontakt og dialog med kunden, hvorved vi sikrer os, at alle behov og ønsker bliver indfriet, så kunden derved får en positiv oplevelse efter en udført opgave, hvorved vi kan etablere gode, varige relationer til vore kunder.

Det er vort mål, at yde den bedste service og den bedste løsning for herigennem at forblive kundens faste, troværdige samarbejdspartner.

www.gammelstrup.dk