danskmoebeldesign_header_090111

Karsten GudiksenKarsten Gudiksen er den ene partner i Gudiksen Design & Innovation der er en dansk design- og idévirksomhed med speciale i utraditionelle og funktionelle løsninger. Vi er med til at gøre begrebet Danish Design mere innovativt, kreativt og nytænkende, og samtidigt udfordrer vi den traditionelle opfattelse af, hvad der kan lade sig gøre.

Virksomheden startede i 2003 og har allerede nu arbejdet for en række anerkendte virksomheder, der sætter design og innovation i højsædet. I 2005 blev vi optaget i Danske Designere.

Nyhed: Nu med overblik ;)
For let at kunne se hvad vi tilbyder, har vi lavet denne side, som du bør klikke dig ind på.

Baggrund
Gudiksen D&I er ejet af Jakob og Karsten Gudiksen, Jakob er 25 år. Han er uddannet værktøjsmager, er designer, problemknuser og har en praktisk tilgang til opgaverne. Karsten er 32 år. Han er webdesigner, grafiker, designer og 3d-ekspert, og har de sidste 12 år arbejdet med alt indenfor computergrafikverdenen. Vi har endvidere tilknyttet et bredt netværk af dygtige fagfolk, med ekspertise på hvert deres felt.

Sammen udgør vi et dygtigt og uhøjtideligt team. Da vi er så forskellige, går vores idéer både gennem den logiske såvel som den kreative hjernehalvdel, og derved opstår de stærkeste idéer. Det betyder, at kreativiteten blomstrer i samarbejde med systematik og struktur. Og så endda helt uden firkantede briller og langt hår. Vi går meget op i at tale i øjenhøjde med vores kunder og samarbejdspartnere, og frem for alt taler vi et sprog, som er til at forstå - dog med svag jysk dialekt ;)

Vores produkter og projekter er karakteriserede ved at være udviklet og bygget op omkring gode idéer, og udtænkt ud fra fordomsfrie tanker.

Designprocessen
I vores verden er designprocessen blot en del af et projekt. Vi fokuserer, tænker og arbejder lige så meget i produkt- og produktionsudvikling samt markedsføring som i det vi i klassisk forstand forstår ved design - altså formgivning. Vi mener nemlig de bedste løsninger skabes når vi tænker i hele processer, frem for udelukkende at beskæftige sig med den mindre del af et nyt produkt, der hedder design.

Vores force
Vores force er, at vi designer ALT. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger, så får vi en forespørgsel på design af en onlineshop eller en emballageløsning gør vi det. Får vi en forespørgsel på design af et butiksdisplay eller en lysestage, så gør vi også det. Vi har et multifacetteret netværk, som vi trækker på, hvis vi bevæger os ud på ukendt territorium. Når vi hele tiden skifter mellem at designe interiørprodukter, møbler, hjemmesider, logoer eller tegne i 3D løber vi aldrig sur i arbejdet. Vi låser os ikke fast i en bestemt position, og kan ikke puttes ned i en kasse med en label på.

Vi hjælper blandt andet med:
Produktdesign, indretningsopgaver, design af messestand, emballage, 3d visualisering, brugsvejledninger, præsentationer, grafisk design, prototyping, produktudvikling, produktionsoptimering og meget mere…

Vision
Gudiksen D&I skal udvikle sig til Danmarks førende og kontinuerligt mest nytænkende idé-, kreativitets- og designhus, med speciale i høj funktionel kvalitet og go' smag.