danskmoebeldesign_header_090111

Kircodan - No Compromises.
Dette slogan har vi stræbt efter at leve op til, siden vi i 1987 begyndte at fremstille møbler til anvendelse både ude og inde. I samarbejde med udvalgte arkitekter stræber vi efter at fremstille nogle produkter, der manifesterer sig ved deres originalitet, kvalitet og funktion.

Kvaliteten
Vi anvender de materialer, som er bedst egnede til de enkelte funktioner. I mange af vore modeller indgår rustfrit stål i de bærende konstruktioner. De fleste beslag er i massiv messing, og bevægelige samlinger er forstærket med indlagte messingplader og manchetter. Enkelte er i messinggalvaniseret jern af hensyn til styrken. Betræk og hynder er enten i bomuld eller akryl med indlæg af ikke brandbare materialer.

Vores design filosofi
Den store bredde i vort design er tilstræbt for at imødekomme smag og behov, dels i de mange lande vi sælger til og dels for at tilbyde valgmuligheder til forskellige miljøer såvel indendørs som udendørs. Til dette formål samarbejder vi med udvalgte designere, som internationalt har manifesteret sig på forskellige områder.

www.kircodan.dk