danskmoebeldesign_header_090111

A/S Mikael Laursen of Denmark. Kvalitetsmøbler for generationer, bliver skabt I hjertet af Danmark. Virksomheden startede som en håndværker virksomhed.I dag er A/S Mikael Laursen of Denmark en moderne virksomhed som producerer møbler efter god gammel tradition. Den stærke respekt for håndværket og den faglige dygtighed, som har præget virksomheden siden starten lever stadig.

A/S Mikael Laursen of Denmark blev I juni 1996 overtaget af Jan Erik Jensen, der ud over at være eneejer af virksomheden også fungere som administrerende direktør.

Virksomheden har et samlet grundareal på 23.000m2. Ud af disse udgør bygninger til fremstilling af kvalitets møbler I ædle træsorter 5000m2.

Vores program a kvalitetsmøbler består af "Samsø" kvalitetshavemøbler I teak, sofaborde, sofagrupper, hjørnesofaer, spiseborde og stole, vitriner, skænke, fleksible reoler samt et komplet program til soveværelset, bestående af senge, sengeborde, spejl, garderobeskabe og kommoder.

Hos A/S Mikael Laursen of Denmark anvender man kun det bedste træ indenfor de ædle sorter.Vi har valgt at arbejde med typer som teak, kirsebær og dampet bøg. Kvaliteten er I højsæde gennem hele fremstillingen, der er omgivet af dygtige fagfolk.

Møbelbyggerne hos A/S Mikael Laursen of Denmark er dygtige og samvittighedsfulde. Ikke mindst trofaste overfor de solide håndværkstraditioner. Traditioner og arbejdsmetoder som går I arv fra mester til lærling, når nye møbelbyggere uddannes på A/S Mikael Laursen of Denmark. De lærer at kæle for detaljerne. De perfekte detaljer der skaber helheden. Helheden, som kun eksisterer I kraft af detaljerne.

Den der forlanger møbler produceret af A/S Mikael Laursen of Denmark, er sikker på at få den rene stil og elegance, som er original, brugbar og udført af mestre I faget.

A/S Mikael Laursen of Denmark står for møbler, som giver vælvære og komfort til et hjem.

For A/S Mikael Laursen of Denmark findes kun en kvalitet… 1. Klasse. Det koster lidt mere at fremstille møbler på denne måde, men vi kan love at det er hver enkelt krone værd for dig, der skal leve I pagt med naturen, sammen med ML møbler.

www.ml-denmark.dk