danskmoebeldesign_header_090111

Særslev Stolefabrik har udviklet et helt nyt egeprogram. Møbelserien produceres i en udsøgt egetræsart, som netop på grund af sine gode egenskaber som stabilitet , lange lagring og tørring samt modtagelighed for limning, er særdeles velegnet til møbelfremstilling. En anden og mindst lige så vigtig detalje for hele møbelprogrammet er, at indholdet af garvesyre er langt mindre end i andre egetræstyper. Denne detalje betyder at hele møbelprogrammet er specielt velegnet til at henstå ubehandlet og i sin lyse naturlige farve. Er man som kunde mere til mørk eg og behandlede overflader, skal man ikke fortvivle, idet denne type egetræ også er modtagelig for både olie og en helt ny hvid olie, hvorfor vi også kan tilbyde hele programmet i disse behandlinger.

Vi mener med denne møbelserie at kunne tilbyde såvel den danske som den udenlandske forbruger et virkeligt meget slidstærkt og massivt møbelprogram, som man kan have glæde og gavn lige så længe, man selv vil det.

Spisestuemøbler i fyr, bestående af stole og borde.

Vi byder på en høj kvalitet af møbler i fyr, der er fremstillet af specielt udsøgt fyrretræ.

Den mest gennemgående træbehandling i fyr er lud/olie. Særslev Stolefabrik fremstiller deslige også hele møbelprogrammet i kirsebær/lakeret - lud/lakeret - natur/lakeret.

Produktion af spisestuemøbler i eg.

Salget foregår gennem etablerede møbelforretninger i Danmark. Desuden eksporteres en del af produktionen. Med mere end 30 års erfaring, har vi et solidt og veludbygget produktionsapparat. Stolefabrikken blev grundlagt i 1967 af Henning Johnsen. Pr. Juli-2000 har et generationsskifte fundet sted og sønnen Per Johnsen har overtaget virksomheden. Møblerne fremstilles efter gode gamle samleprincipper, så man opnår stabile og holdbare møbler. Møblerne fremstilles med dansk håndværksmæssig bearbejdning for Særslev Stolefabrik A/S.

www.saerslev-stolefabrik.dk