danskmoebeldesign_header_090111

Grundlaget for virksomheden blev lagt i 1965 af fabrikant Jørgen Schultz Christensen.

I starten var udgangspunktet kvalitetsprodukter til designstole f.eks. af Arne Jacobsen, men ikke mindst, udviklingen af den mekanisme der får stolene til at dreje: "centerpartiet", førte virksomheden ind i industriproduktion.

I gennem alle årene har det været vigtigt at fastholde de kvaliteter der ligger i at kunne fremstille højt bearbejde produkter, samtidig med at mere volumen prægede produkter produceres rationelt i en automatiseret industriproduktion.

For at kunne fastholde denne kombination, så det er muligt at kunne producere højt
specialiserede produkter, samtidig med kravet til totale løsninger, og en konkurrence dygtig pris, har vi indgået samarbejdsaftaler med underleverandører fra mange lande.

Teknologisk og medarbejdermæssigt er vi i dag ikke alene gearet i produktionen, men også på værktøjssiden, tegningsmæssigt, og ikke mindst på EDB siden. Så vi vil påstå, at vi kan være en seriøs samarbejdspartner lige fra den lille fabrik til den store virksomhed.

Igennem de sidste 10 år har virksomheden udviklet sig til en international virksomhed, således at eksportandelen er på ca. 80 %. Vi har kunder i alle lande i Europa, Nordamerika og enkelte i Østen.

Alle former for stålkonstruktioner til polstermøbler
Vi arbejder i dag sammen med mere end 100 seriøse virksomheder. 
  
Schultz Seating er i dag en førende udbyder af alle former for stål konstruktioner til polstermøbelindustrien. Vi har udviklet vore egne patenterede løsninger for mekanismer der sikrer at stole /sofaer kan dreje, vippe, glide og ikke mindst kan blive "liggestole" med fodklap.
Disse mekanismer kan være grundstammen i specialudviklinger til den enkelte polstermøbelvirksomhed, eller vi kan i samarbejde med virksomheden udvikle modeller efter ønske.

Grundlaget for virksomheden blev lagt i 1965, hvor udgangspunktet var kvalitetsprodukter til designstole, og ikke mindst den mekanisme der får stolene til at dreje: "centerpartiet".

I dag har vi et meget bredt program med alle former for "centerpartier". Vi har solgt centerpartier til mere end 2 mill. stole - så vore produkter er testet!!

Vi er ordreproducerende, men arbejder normalt med rammeordre. Det skal bemærkes, at vi kun sælger til produktionsvirksomheder.
   
På fabrikken i Galten har vi et moderne produktionsanlæg og ca. 70 dygtige medarbejdere i koncernen. Vi har et søsterselskab, Schultz Kontormøbler, som er en stærkt designorienteret virksomhed, med totalindretninger af kontor-, kantine- og konferencelokaler m.v.

www.schultz-seating.dk