danskmoebeldesign_header_090111

I mere end 35 år har det familieejede Sørensen Læder specialiseret sig i læder og huder af bedste kvalitet. Det danske firma har opbygget et stærkt netværk og et godt samarbejde med de bedste garverier i verden. Sørensen Læder er kendt over hele Europa for dets høje standarder, strenge kvalitetskrav og pålidelighed. Derudover formår firmaet altid at være på forkant med nye tendenser/trends.

I juni 2005 indledte Arne Sørensen Læder A/S generationsskifte. I den forbindelse skiftede firmaet navn til Sørensen Læder A/S.

Vision
Sørensen Læder A/S vil være det foretrukne valg i Danmark og i udlandet, når møbelfabrikanten, arkitekten eller slutforbrugeren skal vælge læder.

Sørensen Læder A/S vil være synonym med betegnelsen "kvalitetslæder" - real leather. 

Mission
Vi bestræber os på altid at have de bedste samarbejdspartnere, som kan leve op til vore kvalitetskrav, både hvad angår at skaffe de bedste råvarer samt at opfylde de tekniske specifikationer og krav.

Vi vil sikre, at kunderne altid får samme gode kvalitet ved at opretholde høje kvalitetskrav gennem en grundig kontrol og test af læderet.

Kunden skal altid have en god oplevelse i forbindelse med henvendelse/kontakt til os dvs. imødekommende og kompetent service og levering til tiden.

Vi vil bidrage væsentligt til vore kunders succes ved en kontinuerlig udvikling af det eksisterende sortiment samt udvikling af nye produkter - også i samarbejde med kunderne.

Besøg Sørensen Læder her.